El Compromís Ciutadà

Teamers: 46

Recaudación: 1 €

1 comentario
Comentario
Joan Ortiz i Serra
Joan Ortiz i Serra, Teaming Manager, el 03/07/2014  a las 22:23h

Hola de nou,

sou molt pocs els qui us heu posat en contacte amb mi respecte la trobada del dia 12. Dubto seriosament de que s'hagi enviat bé l'email que inclou aquest comentari del fòrum. En qualsevol cas repeteixo dades i afegeixo una novetat:

1) El dia 12 de juliol, dissabte, a les 11 del matí, farem una visita organitzada a l'hort biodinàmic d'en Joan Salicrú. (torno a compartir el vídeo pels qui no sapigueu de què va la cosa). Serà a Vallgorguina. La visita ens la fa gratuïta (sol cobrar-la a 10€).

2) Necessito saber quants vindreu. Feu-m'ho saber abans de diumenge (màxim, màxim dilluns matí). Podeu venir amb acompanyant. Hi ha límit de places (20).

3) Hem acordat que després de la visita farem una paella vegetal amb verdures del seu hort al mateix terreny. És un terreny molt especial, doncs hi ha un assentament templer sobre el qual s'hi va construir una església. Dinarem al peu de l'església. Tindrà un cost de 15€ per persona que recollirem allà. Les places per a la paella són ilimitades.

4) Ens ofereix la possibilitat de fer-nos una cistella de 10€ amb els productes del seu hort a qui vulgui. Que també m'ho digui, sisplau.

Això és tot.

Espero la vostra resposta.


Joan

Joan Ortiz i Serra
Joan Ortiz i Serra, Teaming Manager, el 03/07/2014  a las 22:24h

Per contactar-me: elcompromis@periodismeiconsciencia.org

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.