2 comentarios
Actualización de cómo va la causa
Centre Cultura Joventut La Maranya
Centre Cultura Joventut La Maranya, Teaming Manager, el 02/04/2019  a las 12:27h

Amigues i amics TEAMERS!

Vos contem per ací com avança la cosa a la Maranya: este mes de març hem dedicat moltíssim temps a llançar el crowfunding per a posar les plaques solars al local, i això ha fet que el TEAMING no haja tingut gran difusió (no volem atabalar, tampoc és qüestió de ser plastes). Encara així estem sorpreses de la gran tirada d'aquest projecte de finançament del Centre Cívic, perquè ja portem 39 euros en 2 mesos!
ara mateix estem a punt de negociar nous preus del wifi al local, i si això surt bé, amb la recaptació actual de TEAMING estem finançant un 20% de la despesa que necessitavem per avançar.

Vos agraim moltíssim el gest, vos anirem mantenint informades de tot!

ah! hem renovat la web, per si vols pegar-li una mirada: www.lamaranya.org
i no oblides seguir-nos al blog de facebook: https://www.facebook.com/cjlamaranya/

Centre Cultura Joventut La Maranya
Centre Cultura Joventut La Maranya, Teaming Manager, el 07/06/2019  a las 17:38h

Amigues i amics del centre de cultura i joventut La Maranya:
- Aquest més ha acabat la fase de finançament per GOTEO del projecte de plaques solars. Les properes detmanes les voluntàries que ho desitgen faran quedades els caps de setmana per ajudar a instal•lar les plaques.
- Hem instal•lat el sistema de panells "l'olla de projectes", que ens ajudarà a compartir les informacions més importants dels projectes que s'inicien.
- Hem començat a restaurar la sala de dalt, per convertir-la en un atelier comunitari. Ja tenim molta ferramenta i materials recopilats per a compartir amb tots aquell joves que vulguen fer algun projecte artístic o creatiu al local. Moltes gràcies a totes les col•laboradores!

i una primicia: un grup de gent hem començat a descobrir la pedra del local a la planta baixa per donar-li una cara nova a partir de setembre! Està quedant moderna moderna!!!

Gràcies per la vostra inestimable ajuda

Centre Cultura Joventut La Maranya
Centre Cultura Joventut La Maranya, Teaming Manager, el 27/07/2020  a las 20:01h

El centre de la Maranya estem en un estiu especial amb el COVID. Hem adaptat les activitats a la nova normalitat i hem arrancat un camp de treball al mes de juliol amb 12 joves inscrites, que estan posant a punt l'espai per a tornar al setembre amb la cara rentada.
Vos agraim una cop més la vostra col•laboració.

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: