BOMBERS SOLIDARIS

Teamers: 333

Recaudación: 1 €

Actualización de cómo va la causa
Alex Monton Carrillo
Alex Monton Carrillo, Teaming Manager, el 27/12/2021  a las 14:53h

Des de Bombers Solidaris us volem engrescar a col·laborar amb la nostra campanya de recollida de joguines per famílies amb precarietat econòmica.

Tothom que vulgui ajudar, te 4 maneres de fer-ho.
– Podeu portar una joguina NOVA a l’Espai Bombers, parc de la prevenció (C/Lleida 30), i podreu gaudir d’una visita gratuïta al museu. Consulteu horaris trucant al telèfon: 932565434

– Podeu dur la joguina a qualsevol parc de bombers de Barcelona, a cada parc disposem d’un lloc on poder deixar-les. Ens agradaria deixar-vos visitar el parc, però per culpa de la COVID, no estan permeses les visites.

– Podeu comprar una de les dues joguines solidaries que hem fet des de Bombers Solidaris, el joc de memòria per 15€ o el parc de bombers de fusta per 30€. Les dues son joguines solidaries, al comprar un exemplar, en realitat n’esteu comprant dos, un per vosaltres i un que afegirem a les joguines que entregarem.
El Memory Solidari es troba a varies botigues de Catalunya i on-line al link: https://www.ecotribubcn.com/producto/memory-solidari-de-londji-i-bombers–solidaris/ i farem venda directa al Portal de l’Àngel de Barcelona els dies 3 i 4 de Gener, mati i tarda, junt amb els calendaris de Bombers amb Causa.

– Si cap de les altres opcions us va be, podeu fer l’aportació econòmica a https://www.migranodearena.org/ca/repte/campanya-de-nadal-a-bombers– per a que nosaltres comprem joguines per les franges d’edat menys cobertes! Fem les compres en botigues de proximitat que a sobre acostumen a fer-nos donatius.

Tot el que recaptem, amb ajuda vostra i dels vostres coneguts serà un esforç que es traduirà en il·lusió de molts infants que rebran una joguina en aquestes dates tan especials.

L’entrega de totes aquestes joguines la farem amb ajuda d’associacions com Creu Roja, Rebost Solidari de Gracia, XSM Carmel, Veí a veí, Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa, Gregal, PAC de Badalona i dos Centres Oberts Municipals de Barcelona, que ja ens ha comunicat l’allau de sol•licituds rebudes en aquesta difícil època per moltes famílies!

Gràcies a totes i tots per fer-vos vostre aquest projecte, i entre tots fer-lo molt i molt gran!

A veure si aconseguim, almenys a la nostra ciutat, que tothom rebi una joguina aquest nadal!

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: