BOMBERS SOLIDARIS

BOMBERS SOLIDARIS

333  Teamers
27.394 € recaudados

Somos un grupo de Bomberos y Bomberas de Barcelona y con el Teaming hacemos posible: - La campaña de juguetes de Reyes - La difusión de una enfermedad a través de la Milla Náutica - Los retos solidarios de la Cursa de Bombers - El apadrinamiento de un parque de Bomberos Voluntarios en Chile. También hacemos otras acciones que no necesitan dinero: - Visitas a los hospitales, la recogida de sangre y plasma, banco de alimentos, el calendario solidario, ¡y todo lo que tenemos tiempo y energía!

Destinamos la recaudación a:

Guardiola Solidaria de Bombers

ACE BOMBERS DE BARCELONA - Seccio solidaria

Bombers de Barcelona hem creat una "guardiola solidaria" per cobrir les diferents emergències socials i accions locals amb les que treballem. Els diners de 2022, es destinen a les nostres tasques. La campanya de recollida de joguines de reis, la difusió duna malaltia a traves de la milla nàutica, els reptes de la Cursa de Bombers, lajuda als bombers de Xile, les visites als hospitals, donacions de sang i plasma, la venda del calendari, i mes ! Estigueu atents a les xarxes socials.


Publicado el
08/04/2016

Más información
Ver Documento

Página web:
http://www.bomberssolidaris.org/

Actualizaciones

Bombers Solidaris
Bombers Solidaris
Teaming Manager

13/04/2024 10:19 h

Aquest mes d’Abril arranquem un projecte nou de Bombers Solidaris.

Us presentem “Mànegues pel clima”, un projecte d’economia circular i col·laboratiu que iniciem juntament amb la Fundació Pau Costa.

Amb aquesta iniciativa volem donar altres usos a les mànegues punxades i en desús, que tot sovint van a parar a l’abocador, ja que són residus industrials difícils de reciclar.

En Marc Hurtado, bomber de Barcelona i la Natalia Valero, ambientòloga, van proposar aquest projecte al laboratori de creació ciutadana “Circular el tèxtil” i amb l’assessorament d’expertes en reciclatge tèxtil van dissenyar prototips de clauers, cinturons, moneders i arracades.

Des de Bombers Solidaris hem contactat amb un productor artesà local del barri del Poblenou, l’Àngel Belló, que pot produir els clauers i cinturons. Volem vendre els productes als parcs de Bombers de Barcelona i a l’Espai Bombers per col·laborar en el finançament del projecte “Ramats de Foc” de la Fundació Pau Costa, que col·labora amb els i les ramaderes que pasturen en extensiu en els boscos catalans.

“Ramats de Foc”, fomenta la presència de ramats en zones estratègiques designades pels Bombers per controlar el sotabosc i reduir d’aquesta manera, el risc d’incendis forestals i la intensitat d’aquests.
D’aquesta manera evites el despoblament rural i ajudes a tancar un cercle fent que els residus de mànegues continuïn tenint la funció d’extinció d’incendis per la que es van dissenyar.

ON ES PODEN COMPRAR ?

Els clauers tenen un cost de 5€ i els podeu trobar a tots els parcs de Bombers de la ciutat de Barcelona. En general us podran atendre, tot i que heu d’entendre que es un lloc de feina, no una botiga.

On segur que us podran atendre es a l’Espai Bombers, el museu del C/Lleida 30 en horari d’obertura.

Si sou un col·lectiu que voleu col·laborar amb el projecte, o voleu fer una compra gran i no sou de Barcelona, escriviu a bomberssolidaris@gmail.com i mirem de gestionar com us els podem fer arribar.

Links:
https://www.ramatsdefoc.org/ca/
https://bit.ly/maneguespelclima

Instagram:
@ramatsdefoc
@bomberssolidaris

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
27.394 €
Ya hemos donado:
26.103 €
Vamos a donar:
1.291 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
08/04/2016

Creado por
Bombers Solidaris

Tipo de Grupo
ONG

Ámbito
Cooperación Internacional
Discapacidad
Infancia y Juventud

País
España

Provincia
Barcelona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/bomberssolidaris