BOMBERS SOLIDARIS

Teamers: 334

Recaudación: 1 €

Actualización de cómo va la causa
Alex Monton Carrillo
Alex Monton Carrillo, Teaming Manager, el 08/01/2021  a las 21:43h

Des de Bombers Solidaris volem fer 5 cèntims de com ha anat la campanya d’enguany.
Degut a que no s’ha pogut fer festa de reis ni la gent del carrer podia dur joguines als parcs, es van fer dues campanyes paral·leles, una on els bombers podíem dur joguines als parcs o fer aportacions econòmiques i una altre on la resta de gent podia dur joguines a l’espai bombers (a canvi d’una visita gratuïta) o fer aportacions econòmiques per internet.
Dir que tant la de recollides a parcs que aquests últims anys gestionava el Marcos Arroyos (des d’aquí volem donar-li gràcies infinites) com la recollida a espai bombers en aquest nou format, van ser tot un èxit.

Dir-vos també que a “migranodearena” s’han recollit 2898 euros entre donacions particulars i aportacions de diferents torns. A aquests diners cal sumar una donació particular directa de 5.000 euros. El que ha fet que hi puguem destinar molts recursos a comprar joguines noves en petites botigues de barri/poble i petits fabricants on ens han fet preu. Això sumat a les donacions de joguines que ens han fet particulars i empreses ha fet que aquest any en recollíssim més que mai, milers de joguines que ens han permès col·laborar amb 7 associacions diferents.
A banda d’això hem creat les dues primeres joguines pròpies (un puzzle i un memory) de les quals es van fer 1000 unitats de cadascuna. D’ambdues es van afegir la meitat com a donació a la campanya i l’altre meitat es van vendre als parcs per a sufragar la inversió de 15.000€ realitzada (encara ens queden algunes que ja explicarem com obtenir-les).

M’agradaria també comentar que no us podeu imaginar la quantitat d’hores de feina que hi ha darrere de tot plegat, des de principis d’octubre que hi portem treballant i dedicant molt del nostre temps personal, així que per una banda m’agradaria agrair personalment a tothom que ha col·laborat en la campanya, per poquet que cregui que ha sigut, tot els esforços sumen, i sense vosaltres res d’això hagués sigut possible. Tot i que hi ha noms que sovint queden en l’anonimat i caldria remarcar, noms com: Clara, Reque, Ignasi, Bautista, Vicient, Papichulo, Bonjoch, Monton,… i molt en especial noms com: Dani Martinez, Jose Fco León, Toni Martin, Alicia Montoro i Francesc Plana. De veritat que sense tots vosaltres, aquests milers de joguines que es van obrir ahir, hi continuarien a les prestatgeries de moltes botigues.

Moltes gràcies per tot

Dani Martinez
Bombers Solidaris

Aquí us deixem el video que ha fet el Francesc Plana com a resum de la recollida, es mostra la entrega a Creu Roja i Rebost de Gràcia, pero falten 5 entitats més !

Video a Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=yGwm15lGess
Video a instagram: https://www.instagram.com/tv/CJrOR1VIMFV/?utm_source=ig_web_copy_link
Video a Facebook: https://fb.watch/2SIxZFx57S/

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: