Actualización de cómo va la causa
Teresa Bofill Gorina
Teresa Bofill Gorina, Teaming Manager, el 09/04/2020  a las 11:05h

Benvolguts/des amics i amigues de Xamfrà,
Us enviem aquesta carta per donar-vos les gràcies i per explicar-vos què estem fent des que vam haver de tancar el passat 13 de març.
Des de Xamfrà seguim treballant, connectant amb les famílies, els infants i joves, a través de les xarxes, compartint vídeos, combatent solituds,... Hem creat una llista de reproducció al YouTube, “Xamfrà Confitat”, on hi pengem vídeos amb propostes per a fer en família, per a infants i joves,... I també hem compartim el canal d’EducArtS, el projecte que duem a terme als barris de la Zona Nord de Barcelona.
També fem algunes connexions-classe online amb famílies que tenen connexió. Les dones de la coral del barri, per exemple, ja han fet una trobada virtual amb la directora del cor. I les professores de teatre i dansa també estan en contacte amb els infants i joves i avancen en el guió i assaigs de l’espectacle anual tot i que, probablement, l’haurem d’ajornar. Amb la batucada jove i el grup de rap jove, grups on participen joves sense referents familiars, també estem en contacte per intentar fer alguns vídeos col·lectius a partir dels mòbils.
Pel que fa a l’equip de gestió de Xamfrà, estem treballant en la cerca de recursos a través de convocatòries d’ajuts, premis, etc. Alhora, també estem preparant una campanya de sensibilització per aconseguir nous teamers i noves persones que s’animin a fer-se amigues. Venen temps difícils, potser més del que ja ho eren, però la nostra intenció és agafar totes les forces perquè quan puguem retrobar-nos amb els infants, els i les joves i les famílies de Xamfrà, siguem novament un oasi on compartir emocions, alegries, pors, tristeses...
Estem preparant un Manifest musical de Xamfrà per encomanar l’empenta i la il·lusió per seguir treballant. Com va dir un metge que va morir en un atac mentre treballava en ajuda humanitària durant la guerra de Ruanda: “com si servís per alguna cosa”. A Xamfrà estem convençudes i convençuts que ens serveix! Que ens serveix a tots i totes perquè les arts ens ajuden a viure en aquest món tan meravellós, tot i que la humanitat s’entesti, a vegades, a fer-lo tan inhòspit.
Us volem agrair molt especialment que ens feu confiança, també en aquests temps incerts.
MOLTES GRÀCIES!
Confinament, abril de 2020
La Comunitat de Xamfrà

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: