Apadrinamos entre todos

Teamers: 31

Recaudación: 1 €

1 comentario
Comentario
EL CAU AMIC - Sant Cugat La Floresta Valldoreix Les Planes
EL CAU AMIC - Sant Cugat La Floresta Valldoreix Les Planes, Teamer, el 27/07/2023  a las 08:51h

apadrinant salvem vides
Associació Protectora d’Animals EL CAU AMIC

Som l’Associació Protectora, que rescatem i cuidem gats, gossos i altres animals abandonats a Sant Cugat del Vallès, Mira-sol, La Floresta, Valldoreix i Les Planes.
El Cau Amic és el seu refugi. Els estimem, els passegem, els cuidem i els reeduquem per a que puguin tenir una segona oportunitat en una bona llar.

Amigues i amics d'Apadrinem entre tots,
Vull expressar-vos el meu més sincer agraïment pel vostre valuós suport i apadrinament. Gràcies a la vostra generositat, podem proporcionar als animals de El Cau Amic l'alimentació i l'atenció veterinària que necessiten. Amb l'apadrinament, esteu fent una diferència real en la vida dels que ho tenen més difícil per ser adoptats, en Moreno, en Bruc, en Floquet, en Balú i en Pipo, i esteu ajudant a construir un món més compassiu per a ells. Vull destacar que cap gos o gat mereix viure refugiat, per això, us animo a compartir les seves històries i a buscar-los un adoptant. Entre tots, podem trobar una bona llar, i una família que els hi doni amor.
Gràcies de tot cor per ser un àngel per als animals abandonats i salvar vides amb nosaltres.
Amb gratitud i afecte,
Rose Marie Marqués, Presidenta de El Cau Amic

Ramon Bartomeus
Ramon Bartomeus, Teamer, el 27/07/2023  a las 08:56h

Hola, teniu el document oficial amb les fotos dels apadrinats a: https://www.dropbox.com/scl/fi/gxpprh4pa9gm1woiil68n/GraciesApadrinemEntreTots.pdf?rlkey=ok5mqwhzu68kt3uro6kiyu3cu&dl=0

Infinites gràcies per el votre ajut.

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: