Comentario
Judit Bosch
Judit Bosch, Teaming Manager, el 10/10/2021  a las 20:01h

Hola a totes i a tots,

Tenim el plaer de anunciar-vos la realització d’una nova edició de la Festa del Mini Soci 2021, serà dissabte 16 d’octubre de 15h a 18h amb novetats importants:


- La primera és el canvi d’ubicació: es realitzarà a les instal•lacions de la Protectora!!!
- La segona novetat consistirà en la tipologia d’activitats: en aquesta edició els més petits/joves de la casa podran divertir-se i, a la vegada, aprendre cosetes del refugi i dels gats i gossos que hi viuen! Doncs realitzarem una gimcana i una xerrada per les instal·lacions del Refugi!!

Els mini socis tenen entrada gratuïta
Els no mini socis amb una petita aportació per els nostres peluts:
- Llaunes menjar humit gos/gat
- Xuxes gats/gos
- Ossos gos
- Sac terra gat

Aquesta edició volem fer un reconeixent explícit al petits/joves de la casa, obrin les portes del refugi exclusivament per ells. Durant aquesta pandèmia ens ha demostrat la seva valentia adaptant-se a totes les situacions sobrevingudes.

L’activitat està adreçada a nois/noies entre 3 a 18 anys, amb cita prèvia i aforament limitat seguint totes les normatives vigents decretades per Procicat.


Es realitzaran diferents sessions de l'activitat en petits grups, tenint en compte les edats dels/les participants (ho trobareu detallat al formulari d'inscripció).


És imprescindible fer la inscripció prèvia a través del formulari que trobareu a continuació, podeu copiar i enganxar el link al vostre navegador:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHhJ85LuZZBlFdA5MpIojsq0yUSK4yjM-d_8eIf9UqSxQ5SQ/viewform?usp=sf_linkData límit per inscriure's: 14 d'octubreDurant tota l’activitat els familiars acompanyants podran gaudir de l’estand amb merchandaising i informació de la protectora que estarà ubicat al pàrquing.

Podeu accedir a tota la informació addicional a través de les nostres xarxes, Facebook e Instagram. (Podeu copiar i enganxar el link al vostre navegador www.facebook.com/protectorasabadell:www.instagram.com/protectorasabadell)Comptem amb vosaltres!!!

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: