Comentario
Santi Perez
Santi Perez, Teaming Manager, el 23/11/2020  a las 12:02h

Adopt, don’t shop és un projecte que sorgeix de l’assignatura Comunicació i Esdeveniments, del grau en Publicitat i Relacions Públiques de la UPF. Som un grup de cinc estudiants, que a través d’aquest esdeveniment volem promoure l’adopció responsable dels animals de companyia, envers la seva compra.

L’esdeveniment consisteix en una pàgina web a través de la qual volem donar visibilitat a tres entitats col·laboradores que vetllen pel benestar animal i que posen al nostre abast els animals que tenen en acollida per a que la gent els pugui conèixer i saber com poden fer-ho per adoptar-los.​ Ens hem centrat en aquells animals que més temps porten sense llar per diverses circumstàncies. En la pàgina web també hi podreu trobar informació sobre la importància d’adoptar, com fer-se voluntari o realitzar una donació, testimonis de gent que ha adoptat una mascota, i molt més​! Tampoc us podeu perdre el ​escape room virtual que hem creat: un joc interactiu per a que la gent participi i aprengui coses sobre l’abandonament animal i la feina que fan les entitats o protectores.

Tot plegat hem creat un espai de difusió per informar a la gent sobre l’abandonament animal, la importància d’adoptar i col·laborar, així com de quines maneres es pot dur a terme, i donar visibilitat a la gran feina que fan les diferents protectores i entitats que els tenen en acollida. Esperem que després d’aquest projecte més gent s’animi a aportar el seu granet de sorra per ajudar a aquells animals que més ho necessiten.

La pàgina web es: https://adoptdontshopevent.wixsite.com/adoptdontshop

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: