Comentario
Santi Perez
Santi Perez, Teaming Manager, el 22/07/2020  a las 17:40h

XERRADA en línia: Els gats i gossos de la Protectora

El diumenge 2 d’agost, a les 10:30h animem als més joves de casa a assistir a la xerrada educativa en línia que realitzaran les voluntàries de la Protectora, de l’equip escoles.

Per tots aquells infants i joves, a partir de 8 anys, que vulguin conèixer com viuen els gats i gossos del refugi, què fem des de la Protectora per trobar-lis una nova família que els cuidi i els estimi. Així com les necessitats i cures que precisen per cuidar-los un cop arribin a la nova llar.

Aprendreu i us ho passareu d’allò més bé! A més, us enviarem una sorpresa a tots els participants!

La xerrada es realitzarà a través de la plataforma Teams i tindrà una durada aprox. de 50min. Per participar demanem un donatiu de 5€ (gratuït per minisocis).

Tots els diners recaptats serviran per poder ajudar a costejar les despeses per a poder canviar les portes i finestres dels patis dels gats del refugi. Per tal de que estiguin més calentons a l’hivern i evitar que es posin malalts.

Teniu temps fins el 30 de juliol per inscriure-us!

Vinga, no espereu més! Places limitades!

Per inscriure’s us ho posem fàcil! Ompliu la vostra sol·licitud a través d’aquest formulari en línia:

https://bit.ly/formulari-xerrada-protectora-2-8-20

I en els propers dies us enviarem un email de confirmació de la vostra reserva amb les dades per a fer el donatiu (per transferència bancària o Paypal).

Per a més informació: programa.educatiu@protectorasabadell.org


US ESPEREM!!!

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: