Actualización de cómo va la causa
EL CAU AMIC - Sant Cugat La Floresta Valldoreix Les Planes
EL CAU AMIC - Sant Cugat La Floresta Valldoreix Les Planes, Teaming Manager, el 06/12/2021  a las 12:54h

Hola, Teamers pel Cau Amic,
S'acaba l'any i tenim coses a explicar, recursos per vosaltres i també pel Cau Amic.

- Han entrat al Cau Amic, la Cueta, i en Duke.
La Cueta és una cadelleta d'uns 5 mesos barreja de llaurador i mastí és una mica tímida, però molt bona i amb paciència de seguida respon amb persones i gossos.
En Duke té uns 8 mesos, és un American Stanford sense castrar, el tenia una senyora que l'han ingressat en una clínica i no el pot cuidar.

- Hem incorporat a la vostre carpeta de recursos per a Teamers un fons d'escriptori per ordinador, on podeu veure els 10 inadoptables del Cau Amic. Per cert hi surten en Rock i en Cordó que necessiten casa d'acollida per aquest hivern. Teniu tots els recursos a https://www.dropbox.com/sh/gdouxo0hbjbasn0/AADYtoP_3dYsbKhOKocjbamta?dl=0

- Després de la taula informativa a Jardiland, aquest novembre s'han unit a nosaltres 15 nous Teamers, i amb ells hem superat la xifra de 8.000 € recaptats d'un a un.
Moltes gràcies per fer Teaming amb el Cau Amic, i especialment als que esteu jugant a la loteria del Cau, o heu fet difusió a les xarxes socials.

- Si voleu fer un bon regal de Nadal, digueu-li a algú que s'uneixi a https://www.teaming.net/cauamic aportant 1 euro al mes, i no us oblideu de demanar el certificat de desgravació fiscal amb el que ús descomptareu 80 cèntims de cada euro donat.

Al desembre farem festes, i tindrem més adopcions, més apadrinaments, més teamers i més animals salvats!

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: