Dutch Animal Care

Dutch Animal Care

77  Teamers
3.211 € recaudados

Dutch Animal Care is een stichting die zich met name inzet voor sterilisaties en hulp aan shelters in het land waar het straathonden- en kattenprobleem zich bevindt. Want uiteindelijk kun je alleen zinvol dweilen als de kraan dicht is.. We werken vooral in Roemenië. Steun je ons? Je euro helpt, zeker op lange termijn! Dank je!!

Destinamos la recaudación a:

Help ons steriliseren!

Dutch Animal Care

Met je donatie, via Teaming of op een andere manier, kunnen we meer sterilisaties plannen. Help ons door dit belangrijke werk te steunen!! Ook op de lange termijn! Dank!!


Publicado el
29/07/2018

Página web:
http://www.dutchanimalcare.eu

Actualizaciones

Natalie Schimmel
Natalie Schimmel
Teaming Manager

02/06/2023 09:24 h

Help ons om volgend jaar weer een castratiemarathon mogelijk te maken!

Wanneer mensen samenwerken kan er zoveel gedaan en bereikt worden! Zeker wanneer een burgemeester zich het lot van zwerfhonden aantrekt en alle medewerking geeft om een castratiemarathon te organiseren. Onze vrijwilligers waren zeer onder de indruk van de organisatie die grotendeels gedaan is door de mensen van Sadies Dog Rescue. Er waren ook vrijwilligers vanuit Engeland speciaal voor de marathon overgekomen. Het was erg leuk deze groep enorm bevlogen en betrokken mensen te leren kennen. Wat ook echt geweldig was was het aantal roemeense vrijwilligers waaronder een aantal fantastische tieners van het rode kruis. Zo mooi en hoopgevend om te zien hoe zij zich bekommeren om "hun" honden. Dit geeft de moed om door te gaan met waar we met z'n allen mee bezig zijn. Er is al gesproken over een volgende castratiemarathon. We hopen dat die er snel komt en wij daar weer een pootje aan kunnen bijdragen.

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
3.211 €
Ya hemos donado:
2.676 €
Vamos a donar:
535 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
13/02/2018

Ámbito
Defensa de los animales

País
Holanda

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/dutchanimalcare