Dutch Animal Care

Dutch Animal Care

76  Teamers
2.602 € recaudados

Dutch Animal Care is een stichting die zich met name inzet voor sterilisaties en hulp aan shelters in het land waar het straathonden- en kattenprobleem zich bevindt. Want uiteindelijk kun je alleen zinvol dweilen als de kraan dicht is.. We werken vooral in Roemenië. Steun je ons? Je euro helpt, zeker op lange termijn! Dank je!!

Destinamos la recaudación a:

Help ons steriliseren!

Dutch Animal Care

Met je donatie, via Teaming of op een andere manier, kunnen we meer sterilisaties plannen. Help ons door dit belangrijke werk te steunen!! Ook op de lange termijn! Dank!!


Publicado el
29/07/2018

Página web:
http://www.dutchanimalcare.eu

Actualizaciones

Natalie Schimmel
Natalie Schimmel
Teaming Manager

03/11/2022 13:24 h

Beste Teamers
Allereerst wil ik de 59 teamers die we tot eind september hadden, hartelijk bedanken voor de donaties van de afgelopen jaren. Samen hebben jullie al €2234 gedoneerd. In de maand oktober zijn daar 15 teamers bijgekomen. Welkom en super dat jullie ons willen helpen om zoveel mogelijk honden en katten te castreren/steriliseren.
Al het gedoneerde geld van Teaming reserveren we speciaal voor de castratie marathon die dit voorjaar gepland staat. Daar is ongeveer €6000 voor nodig, dus we hebben nog een hoop extra teamers nodig!
Per maand castreren we al zo'n 70 honden en 40 katten. Hiermee worden er duizenden toekomstige zwerfdieren voorkomen en m.b.v. de castratie marathon moeten dat er nog meer worden.
Als je ons volgt op Facebook ken je al onze activiteiten. Voor de mensen die ons niet volgen op Facebook zullen we af en toe een update geven.

groeten van het Dutch Animal Care

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
2.602 €
Ya hemos donado:
765 €
Vamos a donar:
1.837 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
13/02/2018

Ámbito
Defensa de los animales

País
Holanda

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/dutchanimalcare