BOMBEROS SOLIDARIOS

BOMBEROS SOLIDARIOS

332  Teamers
18.908 € recaudados

Debido a la crisis económica que ha provocado la Covid, hasta Junio de 2021 destinaremos todo el dinero recogido por nuestros 6 grupos de teaming a comprar productos de primera necesidad para las familias que atienden diferentes entidades con las que colaboramos. Por cada grupo que te apuntes implica una donación de 1 € al mes, y supone aportar en la mayoría de casos 1 producto al mes. Apúntate, tu ayuda es más necesaria que nunca. Síguenos! www.facebook.com/bomberssolidaris/ i instagram

Destinamos la recaudación a:

Guardiola Solidaria de Bombers

ACE BOMBERS DE BARCELONA - Seccio solidaria

Bombers de Barcelona hem creat una "guardiola solidaria" per cobrir les diferents emergències socials i accions locals amb les que treballem. Els diners de 2021, fins al juny es van fer servir per comprar productes de primera necessitat per 5 entitats de Barcelona. Ara seguim amb les nostres tasques, amb la campanya de recollida de joguines de reis, les visites als hospitals, donacions de sang i plasma i l'ajuda als bombers de Xile. Estigueu atents a les xarxes socials.


Publicado el
08/04/2016

Más información
Ver Documento

Página web:
http://www.facebook.com/bomberssolidaris/

Actualizaciones

Alex Monton Carrillo
Alex Monton Carrillo
Teaming Manager

27/12/2021 14:53 h

Des de Bombers Solidaris us volem engrescar a col·laborar amb la nostra campanya de recollida de joguines per famílies amb precarietat econòmica.

Tothom que vulgui ajudar, te 4 maneres de fer-ho.
– Podeu portar una joguina NOVA a l’Espai Bombers, parc de la prevenció (C/Lleida 30), i podreu gaudir d’una visita gratuïta al museu. Consulteu horaris trucant al telèfon: 932565434

– Podeu dur la joguina a qualsevol parc de bombers de Barcelona, a cada parc disposem d’un lloc on poder deixar-les. Ens agradaria deixar-vos visitar el parc, però per culpa de la COVID, no estan permeses les visites.

– Podeu comprar una de les dues joguines solidaries que hem fet des de Bombers Solidaris, el joc de memòria per 15€ o el parc de bombers de fusta per 30€. Les dues son joguines solidaries, al comprar un exemplar, en realitat n’esteu comprant dos, un per vosaltres i un que afegirem a les joguines que entregarem.
El Memory Solidari es troba a varies botigues de Catalunya i on-line al link: https://www.ecotribubcn.com/producto/memory-solidari-de-londji-i-bombers–solidaris/ i farem venda directa al Portal de l’Àngel de Barcelona els dies 3 i 4 de Gener, mati i tarda, junt amb els calendaris de Bombers amb Causa.

– Si cap de les altres opcions us va be, podeu fer l’aportació econòmica a https://www.migranodearena.org/ca/repte/campanya-de-nadal-a-bombers– per a que nosaltres comprem joguines per les franges d’edat menys cobertes! Fem les compres en botigues de proximitat que a sobre acostumen a fer-nos donatius.

Tot el que recaptem, amb ajuda vostra i dels vostres coneguts serà un esforç que es traduirà en il·lusió de molts infants que rebran una joguina en aquestes dates tan especials.

L’entrega de totes aquestes joguines la farem amb ajuda d’associacions com Creu Roja, Rebost Solidari de Gracia, XSM Carmel, Veí a veí, Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa, Gregal, PAC de Badalona i dos Centres Oberts Municipals de Barcelona, que ja ens ha comunicat l’allau de sol•licituds rebudes en aquesta difícil època per moltes famílies!

Gràcies a totes i tots per fer-vos vostre aquest projecte, i entre tots fer-lo molt i molt gran!

A veure si aconseguim, almenys a la nostra ciutat, que tothom rebi una joguina aquest nadal!

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
18.908 €
Ya hemos donado:
18.589 €
Vamos a donar:
319 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
08/04/2016

Tipo de Grupo
ONG

Ámbito
Cooperación Internacional
Discapacidad
Infancia y Juventud

País
España

Provincia
Barcelona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/bomberssolidaris-grupo