BOMBEROS SOLIDARIOS

BOMBEROS SOLIDARIOS

319  Teamers
21.448 € recaudados

Somos un grupo de Bomberos y Bomberas de Barcelona y con el Teaming hacemos posible: - La campaña de juguetes de Reyes - La difusión de una enfermedad a través de la Milla Náutica - Los retos solidarios de la Cursa de Bombers - El apadrinamiento de un parque de Bomberos Voluntarios en Chile. También hacemos otras acciones que no necesitan dinero: - Visitas a los hospitales, la recogida de sangre y plasma, banco de alimentos, el calendario solidario, ¡y todo lo que tenemos tiempo y energía!

Destinamos la recaudación a:

Guardiola Solidaria de Bombers

ACE BOMBERS DE BARCELONA - Seccio solidaria

Bombers de Barcelona hem creat una "guardiola solidaria" per cobrir les diferents emergències socials i accions locals amb les que treballem. Els diners de 2022, es destinen a les nostres tasques. La campanya de recollida de joguines de reis, la difusió d'una malaltia a traves de la milla nàutica, els reptes de la Cursa de Bombers, l'ajuda als bombers de Xile, les visites als hospitals, donacions de sang i plasma, la venda del calendari, i mes ! Estigueu atents a les xarxes socials.


Publicado el
08/04/2016

Más información
Ver Documento

Página web:
http://www.facebook.com/bomberssolidaris/

Actualizaciones

Alex Monton Carrillo
Alex Monton Carrillo
Teaming Manager

15/07/2022 17:13 h

El passat dissabte 2 de juliol l’ACE va organitzar la VI Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona.
Aquest any la Milla ha anat dirigida a Impulsa't. Aquesta associació d’àmbit estatal representa les persones afectades per la Distròfia Muscular Congènita per Dèficit de Merosina (DMC1A-LAMA2). Una malaltia minoritària que afecta a 1 de cada 100.000 persones i actualment no té cura.

Abans de la sortida el soci de l’ACE i gran col·laborador de totes les edicions de la milla, Pep Ribas, juntament amb l’equip de la Milla Eva Brescó, Emili Roura i l’Aleix Elias, va fer entrega del taló a Pau Martí, vice-president de l’Associació. En total es van aconseguir 8.990 euros gràcies a les 600 nedadores i a les nombroses col·laboracions que van fer possible aquesta sisena edició de la Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona.

Bombers Solidaris ha aportat 1000€ que provenen d'aquest Teaming (es 1 dels 4 projectes que financem) Vam afegir tambe 580€ dels beneficis de les vendes de merchandising d'aquell dia.

Un cop acabada la travessa i com cada any es va fer el sorteig d’experiències i materials gràcies als patrocinadors.

Des de l’organització donem les gràcies a totes les col·laboradores, voluntàries i nedadores que amb el seu temps i esforç, han fet possible que aquesta cursa sigui 100% solidària.

Podeu veure la noticia a BTV
https://cdnapisec.kaltura.com/index.php/extwidget/preview/partner_id/2346171/uiconf_id/42600891/entry_id/1_es9bnr10/embed/dynamic

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
21.448 €
Ya hemos donado:
20.828 €
Vamos a donar:
620 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
08/04/2016

Tipo de Grupo
ONG

Ámbito
Cooperación Internacional
Discapacidad
Infancia y Juventud

País
España

Provincia
Barcelona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/bomberssolidaris-grupo