Stichting Beertje

Stichting Beertje

39  Teamers
1.314 € recaudados

Ouderdom komt met gebreken, ook bij katten. Wij bieden met Stichting Beertje in Maarn een Thuis aan seniore zieke katten in hun laatste levensfase. Katten die geen eigen baasje meer kunnen krijgen maar met liefdevolle aandacht en zorg nog wel een fijne tijd kunnen hebben. En dat bieden wij ze graag. Voor deze lieverds hebben wij, in samenwerking met de dierenarts, intensieve aandacht voor welzijn en het voorkomen van onnodig lijden. En dit allemaal in een gewone thuissituatie

Destinamos la recaudación a:

Medische kosten

Stichting Beertje

Stichting Beertje zorgt, in een thuissituatie, voor katten in hun laatste levensfase waar geen eigen baasjes meer voor komen. Dit is vaak omdat ze een behoorlijke medische rugzakje bij zich dragen. Samen met de dierenarts wordt er door Stichting Beertje alles aan gedaan om deze lieverds nog een fijne laatste levensfase te bieden door welzijn te waarborgen en onnodig lijden te voorkomen. Met uw bijdrage aan deze groep kunnen we een deel van de medische kosten, onze grootste kostenpost, betalen.


Publicado el
08/03/2020

Últimos comentarios

Stichting Beertje
Stichting Beertje
Teaming Manager

27/06/2022 05:13 h

Beste Teaming donateurs, op 24 september viert Stichting Beertje dat we (meer als) 5 jaar bestaan! We willen ook jullie als trouwe Teaming donateurs van harte danken voor jullie trouwe steun! Mochten jullie het ook leuk vinden om bij ons feestje aanwezig te zijn, stuur dan een mailtje aan info@stichtingbeertje.com. We hopen dat jullie ons nog lang blijven steunen en bedanken jullie namens al onze bewoners voor jullie vertrouwen!

Stichting Beertje

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todos los comentarios

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
1.314 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
04/04/2019

Ámbito
Defensa de los animales
care for older and possibly sick cats

País
Holanda

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/beertje