Bateguem junts/Juntos latimos/Let's beat together

Bateguem junts/Juntos latimos/Let's beat together

27  Teamers
413 € recaudados

¿Sabías que cada semana nacen 14 bebés con un problema en el corazón? (1 de cada 120 nacimientos) En Cataluña hay más de 40.000 personas que viven con una cardiopatía congénita. Desde la Asociación para niños y niñas con problemas de corazón (AACIC) trabajamos ofreciendo apoyo psicosocial a estos niños y niñas, así como acompañamiento a sus familiares, tanto en el hospital como en la adaptación a la vida cotidiana.

Destinamos la recaudación a:

Alerta COVID-19, ens hem d'adaptar

Infants i joves amb cardiopaties pediàtriques i les seves famílies

Els propers mesos els diners aniran destinats a l'adaptació dels serveis i projectes que l'entitat duu a terme als hospitals, seus territorials, centres educatius i laborals a fi d'atendre amb la mateixa professionalitat i periodicitat amb la qual s'atenia abans de la crisi de la COVID-19. I en la creació de nous projectes que cobreixin les noves necessitats que se'n derivin d'aquesta nova realitat.


Publicado el
15/06/2020

Página web:
http://www.aacic.org

Actualizaciones

ROSA ARMENGOL ARAGONÉS
ROSA ARMENGOL ARAGONÉS
Teaming Manager

13/09/2021 10:52 h

Donem la benvinguda al Francisco Miguel i al Joan, els nous teamers d'aquest estiu. Moltes gràcies per unir-vos al nostre grup. Comencem el curs amb força, molt empenta i amb ganes d'adaptar-nos al que vingui.
El 23 i 24 d'octubre celebrarem la Festa del Cor al Tibidabo, amb limitacions d'aforament i venda anticipada d'entrades en línia a partir de les 23 de setembre amb el codi promocional festacor21. Les entrades a la Festa del Cor tindran un 30% de descompte i per cada entrada venuda l'entitat rebrà 2 €. Ens fa molta il·lusió tornar-hi!

Damos la bienvenida a Francisco Miguel y a Joan, los nuevos teamers de este verano. Muchas gracias por uniros a nuestro grupo. Empezamos el curso con ánimos y ganas de adaptarnos a lo que venga.
El 23 y 24 de octubre celebraremos la Fiesta del Corazón en el Tibidabo, con limitaciones de aforo y venta anticipada de entradas en línea a partir de las 23 de septiembre con el código promocional festacor21. Las entradas de la fiesta del corazón tendrán un 30% de descuento y por cada entrada vendida la entidad recibirá 2 €. Tenemos muchas ganas de volver!

We welcome Francisco Miguel and Joan, the new summer teamers. Thank you very much for joining our group. On 23 and 24 October, we will celebrate the Feast of the Heart at the Tibidabo, with restrictions and online sale tickets from 23 September with the promotional code festacor21. The Festa of the Heart tickets will have a 30% discount and for each sold ticket the entity will receive 2 €. We're so excited to go back!

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Últimos comentarios

ROSA ARMENGOL ARAGONÉS
ROSA ARMENGOL ARAGONÉS
Teaming Manager

29/11/2021 12:05 h

Donem la benvinguda al Xavi, aquest grup ja comença a prendre forma. A veure si tanquem l'any amb 30 teamers o més. Moltes gràcies a totes i tots pel vostre suport.

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

ROSA ARMENGOL ARAGONÉS
ROSA ARMENGOL ARAGONÉS
Teaming Manager

18/03/2021 11:24 h

Us comparteixo un video de les Aventures.Cor Estiu, les nostres colònies inclusives i terapèutiques, perquè veieu com ens hem anat adaptant a la situació. Pels infants del 6 a 12 anys, les Aventures.Cor de Nadal i Setmana Santa també seran virtuals i esperem que les d'estiu ja puguin ser presencials

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todos los comentarios

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
413 €
Ya hemos donado:
248 €
Vamos a donar:
165 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
12/05/2020

Tipo de Grupo
ONG

Ámbito
Discapacidad
Familias
Infancia y Juventud

País
España

Provincia
Barcelona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/bateguemjunts