Associació Protectora dels Animals de Bellvís i Els Arcs

Associació Protectora dels Animals de Bellvís i Els Arcs

20  Teamers
129 € recaudados

L'Associació Protectora dels Animals de Bellvís i Els Arcs és una entitat sense ànim de lucre, que té per objectiu vetllar pel benestar de tots aquells animals abandonats o perduts dels nostres pobles. De recent creació, i actualment sense suport i ajuda per part de l'Ajuntament, ens manquen mans i diners per tirar endavant amb el nostre projecte. Agrairíem infinitament la vostra col.laboració.

Actualizaciones

Montse Gensana Puigjané
Teaming Manager

08/11/2023 09:39 h

Hola amics i amigues!
Som el Savi-Pirata i el Mitjonets, dos dels cadells que van trobar l'Associació abandonats, abocats al canal, amb escasses hores de vida, juntament amb els nostres tres germanets.
Com alguns ja sabeu, hem tingut una bona vida... les nostres mares d'acollida ens han estimat molt i ens han fet crèixer.
Però fa uns dies, la nostra salut es va veure afectada. No sabem què ens passa.
Ens van portar corrent i de nit, a un lloc que tots vesteixen amb bates i pijames i ens parlaven amb molt d'amor, però ens feien algunes punxades (que no ens agradaven gaire). Deien que era per saber què teníem i ens repetien que tot aniria bé. Després ens oblidàvem de tot, perquè ens donaven unes llaunetes mooolt bones!!!
Ens van ingressar el dissabte 28 i ara ja som de nou amb la nostra nova mami d'acollida. Evolucionem força bé amb la medicació i sembla que sí, que tot anirà bé, però estem a l'espera del diagnòstic i l'Associació està fent mans i mànigues per poder pagar les despeses de les nostres llaunetes, les hores que vam passar ingressats i el munt de proves que ens han fet. Fins que no paguin el que els resta no podrem saber què ens passa exactament i l'Associació ha intentat fraccionar els pagaments amb el veterinari, sense èxit. Els resten 900€ per pagar i tot i que s'estan movent contrarellotge organitzant cosetes i els aconseguiran, no poden fer-ho tan ràpid.
Sabem que un granet de sorra pot significar poc per un, però quan els ajuntes en fas una muntanya!!! Ens ajudes amb el teu granet de sorra?
T'expliquem com fer-ho:
Al nostre perfil d'instagram pots accedir al nostre GoFoundMe i aportar el teu granet.
També, a través del nostre TEAMING amb qual, pots aportar 1€ al mes (menys del que et costa un cafè). És completament segur, i a més a més desgrava! (enllaç al perfil d'instagram).
D'altra banda, disposem d'una botiga solidària, amb cosetes molt xules.
I no us oblideu de la nostra cistella. Podeu aconseguir-ne participacions al bar Delícies, bar Rulla i forn de pa Maicar.
Moltes gràcies a tots i totes!
#ayuda #cachorros #teaming #gofoundme #hospitalveterinario #ajudaanimal #perritohospitalizado
U

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
129 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
04/10/2023

Tipo de Grupo
Otros

Ámbito
Defensa de los animales

País
España

Provincia
Lleida

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/associacioprotectoradelsanimalsdebellvisielsarcs