ASSOCIACIÓ PROTECTORA D'ANIMALS

ASSOCIACIÓ PROTECTORA D'ANIMALS "EL CAU AMIC"

150  Teamers
7.663€ recaudados

Petita Associació Protectora, que actúa a la zona de Sant Cugat del Vallès, La Floresta, Valldoreix, Les Planes... Amb pocs recursos dona acollida a animals que han quedat desprotegits al ser abandonats o que s'han extraviat, i també té cura d'altres mascotes, com gats, procurant esterilitzacions a colònies. S'intenta aconseguir el màxim d' adopcions per part de families adeqüades. Estem deutors en diversos veterinaris, NECESSITEM REFORÇOS! http://www.cauamic.cat

Destinamos la recaudación a:

S.O.S. - URGENT -MIRA EL DOCUMENT ADJUNT

EL CAU AMIC

¡¡EL CAU AMIC NECESITA VUESTRA AYUDA!! Después de más de 20 años velando por el bienestar de centenares de perros y gatos, nuestra pequeña protectora se enfrenta al peor de los baches económicos de su historia. NO PODEMOS MÁS. Mantener los perros del refugio, gestionar decenas de colonias de gatos, cubrir los gastos de TODOS los perros ancianos o con enfermedades crónicas que se encuentran en acogida indefinida (es la única manera de facilitarles un hogar y que no acaben sus días en una jaula.


Publicado el
10/08/2016

Más información
Ver Documento

Página web:
http://www.cauamic.cat

Actualizaciones

EL CAU AMIC - VALLDOREIX
EL CAU AMIC - VALLDOREIX
Teaming Manager

14/01/2021 16:37 h

La causa realment no ha variat, per això conservem l'enunciat del projecte. Si que s'han incrementat les despeses, doncs hi ha moltes colonies de gats i no sols això, alguns gossos arriben malalts o si es fan vellets al Cau necessiten veterinari i de vegades cirurgia, i això son molts diners, que procurem anar pagant de mica en mica. NECESSITEM SOCIS! Qui pugui que se'n faci, la quota és voluntaria, mensual, trimestral o anual, o aportació única en el moment que sigui possible.
Fer-se Teamers també és una ajuda que, si som molts, fa una bona mensualitat, que ens permet liquida alguns deutes puntualment.
Ara som 142 actius. De vegades me'n faig creus que hi hagi tants teamers per un projecte d'animals, que hi ha gent que ho considera superflu. Som una petita protectora, però realment protectora, moltes vegades penso que precissament de gossos que ja ningú vol i se'ls cuida amb tot l'amor que els voluntaris els poden donar. Passejos, banys al riu, medicació, en fi, s'ho mereixen perquè ells no volien aquesta situació. Alguns s'han fet vellets al Cau, o sigui que podem dir que en part tenim un sector geriatric.
Si pots fés difussió, perquè mensualitats de 140 € + ó - al mes no hi ha cap soci que ho pugui fer, i això és realment la unió de molts que suposa aquest ingrés important. Tenim nova web (encara en vies de construcció però ja activa): el nom el mateix www.cauamic.cat
El correu electrònic per informació és info@cauamic.cat
Anima't! Fes-te soci!

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Últimos comentarios

EL CAU AMIC - VALLDOREIX
EL CAU AMIC - VALLDOREIX
Teaming Manager

17/07/2020 18:24 h

Fa temps que no escric, jo sóc Montse Roura, creadora del grup, però m'he fet gran i no actúo ja de secretaria del CauAmic, tot i que segueixo col·laborant i tinc una gosseta apadrinada. QUE BONIC TENIR UN GOS APADRINAT! És una satisfacció rebre'n notícies!
Aquesta semi-jubilació meva és la causa de que no hagi escrit aquí fins avui. Ara, en un altre comentari, indicaré com anem...

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

EL CAU AMIC - VALLDOREIX
EL CAU AMIC - VALLDOREIX
Teaming Manager

28/05/2019 23:31 h

Si mireu la web www.cauamic.cat, veureu que acaben d'arribar al Cau 6 cadells més, que son una preciositat, però que Cau Amic se n'ha de fer càrrec fins que trobem famílies adoptants.
Agrairem difusió de tota la nostra tasca i especialment demanant suport econòmic.

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todos los comentarios

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
7.663€
Ya hemos donado:
6.393€
Vamos a donar:
1.270€
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
25/05/2013

Ámbito
Defensa de los animales

País
España

Provincia
Barcelona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/associacioprotectorad-animals-elcauamic