✿ AROS Team ✿

✿ AROS Team ✿

233  Teamers
7.214 € recaudados

AROS Foundation redt hulpeloze katten & honden en biedt deze dieren een veilig onderkomen. De eigenaar van het terrein moest genoodzaakt verkopen, maar met een aanbetaling en een afbetaalplan heeft AROS Foundation de locatie kunnen kopen. Het afbetalen moet nu echt hoognodig gedaan worden (€1500 / maand). Met jouw €1 draag je bij aan dit bedrag. Word dus alsjeblieft lid van het AROS Team, vraag anderen om dit ook te doen en draag jouw steentje bij.

Destinamos la recaudación a:

AROS Foundation

Stg. Animal Rescue Organization Spain

Offers help to dogs and cats in the South of Spain.


Publicado el
09/10/2020

Actualizaciones

Jolien Pastoors
Teaming Manager

22/01/2023 17:37 h

Lieve allemaal, tijd voor een update! De naam van elke individuele Teamer is vereeuwigd op onze kennels!! Zie de foto.

Zoals de meeste van jullie weten, zouden wij een kleine 2 jaar geleden, weg van ons terrein moeten, tenzij we dit zelf over zouden kopen. Wonder boven wonder bleek dit dankzij een bevriende financier mogelijk als we een flinke aanbetaling deden en dan elke maand af zouden lossen. Door enorme steun van jullie allemaal, waar de diertjes en wij nog elke dag dankbaar voor zijn, is het gelukt die aanbetaling te doen.

Maar helaas lukt het ons niet elke maand af te lossen. Ook al doen wij alles vrijwillig en ontvangen we veel support van onze trouwe volgers, we halen simpelweg niet genoeg op.
Natuurlijk willen we niet dat alles voor niks is geweest! Wij helpen elk jaar ontzettend veel diertjes en dat willen we graag blijven doen. Onze locatie is een dierenparadijsje ❤

Nu geloven wij nog steeds dat als iedereen die ons volgt elke maand één euro via Teaming doneert, we geen slapeloze nachten van de stress meer hebben. Echter, blijkt onze Teaming-club niet tot nauwelijks te groeien. Zo jammer, want 100% van de euro die gedoneerd wordt gaat naar ons! Teaming is ook opgezet door vrijwilligers, zij verdienen hier niks aan. Ook is het elke maand opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast! Je doneert elke maand één euro and that's it.

Dus wij hebben iets leuks bedacht! Iedereen die lid wordt van Teaming (of al is ) krijgt een gekleurd label waar we hun naam opschrijven. Dit label maken we vast aan een groot hek bij ons! Ons doel is om heel het hek een grote zee van blijvende, gekleurde labels te maken. Als dat lukt, betekent het ook dat we kunnen blijven waar we zitten!
Elke week zullen we foto's posten van de voortgang.

We beginnen met 154 teamers (22/01/2023) en ons doel is 1500 teamers!
Natuurlijk is dit idee niet schadelijk voor de natuur of gevaarlijk voor onze dieren.

Sturen jullie ons Teaming linkje door naar vrienden en familie? www.teaming.net/arosteam .

Dank allemaal!

Ver todo el comentario


2 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
7.214 €
Ya hemos donado:
6.076 €
Vamos a donar:
1.138 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
19/08/2020

Ámbito
Defensa de los animales

País
España

Provincia
Málaga

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/arosteam