Associació Pels Animals del Pirineu (APAP)

Associació Pels Animals del Pirineu (APAP)

11  Teamers
51 € recaudados

La Asociación Para los Animales del Pirineo es una pequeña organización que sin ánimo de lucro ayuda a los animales más necesitados sin hogar. Gestionamos colónias de gatos de la calle, los alimentamos, castramos, les damos atención veterinaria y si son sociables los damos en adopción a personas responsables. Con menos frecuencia y por falta de un lugar habilitado, también ayudamos a los perros, encontrados en la calle o cedidos por su propietario.

Destinamos la recaudación a:

Menjar i medicació per als gatets de lAPAP

Compra daliments i material veterinari

Desde lAssociació rescatem gats i gatets que no tenen llar. Els hem dalimentar, desparasitar i en moltes ocasions els hem de tractar amb medicació o portar-los al veterinari per fer radiografies, analítiques o cirurgies. Ens ajudes a seguir rescatant gatets del carrer i trobar una llar per ells?


Publicado el
25/09/2023

Actualizaciones

APAP Asso.Pels Animals Pirineu
APAP Asso.Pels Animals Pirineu
Teaming Manager

17/01/2024 09:51 h

L'Abu és un gatet d'uns 15 anys que es va trobar buscant deixalles a la vora d'un supermercat a Montferrer. Després que ens avisessin, una voluntària el va anar a rescatar. Pel seu caràcter tan sociable creiem que ha tingut molt tracte amb humans i pensem que l'han pogut abandonar.
Ha estat a la vora de dos anys en una casa d'acollida. I sempre ha tingut problemes al ronyó, suposem que a causa de la mala vida que ha portat, però ara ha fet una recaiguda molt gran i fa uns dies que està ingressat amb una pancreatitis aguda.
Per això hem de recaptar diners i poder fer front a la factura que pensem que serà d'una quantitat considerable.
Nosaltres som voluntàries que dediquem el nostre temps a aquesta tasca, però sense la vostra ajuda econòmica no podríem continuar. Ara us demanem ajut perquè l'Abu pugui viure uns anys més amb una família que l'estima de veritat.

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
51 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
24/09/2023

Tipo de Grupo
ONG

Ámbito
Defensa de los animales

País
España

Provincia
Lleida

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/apap