amics i protectors dels gats

amics i protectors dels gats

67  Teamers
3.431 € recaudados

Amics i Protectors dels Gats som una associació sense ànim de lucre que des de fa 18 anys tenim cura de colònies de gats a Vilanova i la Geltrú,la majoria han estat abandonats i diàriament els alimentem,vetllem per la seva salut,benestar i els hi procurem una adopció.Demanem qualsevol tipus de donatiu per seguir amb aquesta tasca ja que no rebem cap tipus d'ajut. amicsiprotectorsdelsgats.org facebook.com/amicsiprotectorsdelsgats instagram.com/amicsiprotectorsdelsgats twitter.com/gats_protectora

Destinamos la recaudación a:

Manteniment gats de les colònies

Amics i Protectors dels Gats

Donació del recaptat fins ara a Amics i Protectors dels Gats per tal que puguin comprar llaunes,pinso i medicació pels gats de les seves colònies controlades i assumir despeses veterinàries. Donat que tenim ingressos mensuals molt inferiors a 600 euros, tots els bancs ens cobren comissions altíssimes i ens hem vist forçades a que el nostre número de compte sigui el de un particular, una membre de la junta, administradora d'aquest grup, Carme Morera.


Publicado el
03/10/2014

Actualizaciones

carme morera
carme morera
Teaming Manager

25/05/2021 10:42 h

Moltes gràcies als nous teamers i agraïm tota la difusió possible de la protectora, qualsevol donatiu i ajut és benvingut. Actualment tenim 4 gates en acollida, 3 d'elles amb cries. És un any dur, amb molts abandonaments i moltes despeses, tant veterinàries com de medicaments i menjar. Cada euro suma, així que us animem a seguir fent cadena. Moltes gràcies!!

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Últimos comentarios

carme morera
carme morera
Teaming Manager

29/11/2021 16:55 h

Molts/es de vosaltres ja sabreu que han sigut uns mesos complicats amb la Mona, una gata d'una de les nostres colònies que malauradament, malgrat ser molt afectuosa i bona, mai va trobar una llar. La gent sempre prefereix adoptar els gats petits, i quan un gat és adult (no vell), passa desapercebut i és eliminat a l'hora de decidir quin gat adoptar. Al veure que no es trobava bé, va ser hospitalitzada amb problemes renals i altres afectacions. Aleshores va aparèixer una llum i va ser acollida a casa d'una família que es van desviure per ella i a la que tot el voluntariat de la protectora estem eternament agraïts. Malauradament l'estat de salut de la Mona va empitjorar de manera sobtada i el 19 de novembre ens va deixar. Tot ajut i aportacions econòmiques ens han servit de gran ajuda, gràcies de tot cor a tothom.

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

carme morera
carme morera
Teaming Manager

25/03/2021 14:17 h

Us donem les gràcies a tots i totes. Actualment tenim en acollida una gateta que van abandonar prenyada, i ens queden 2 més per treure, també prenyades. Quan hagin parit i acabin d'alletar les seves cries, les haurem d'esterilitzar i la vostra aportació és fonamental per poder seguint salvant vides. Gràcies de tot cor.

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todos los comentarios

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
3.431 €
Ya hemos donado:
3.365 €
Vamos a donar:
66 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
16/09/2013

Tipo de Grupo
ONG

Ámbito
Defensa de los animales

País
España

Provincia
Barcelona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/amicsiprotectorsdelsgats