amics i protectors dels gats

amics i protectors dels gats

71  Teamers
2.687€ recaudados

Amics i Protectors dels Gats som una associació sense ànim de lucre que des de fa 17 anys tenim cura de colònies de gats a Vilanova i la Geltrú,la majoria han estat abandonats i diàriament els alimentem,vetllem per la seva salut,benestar i els hi procurem una adopció.Demanem qualsevol tipus de donatiu per seguir amb aquesta tasca ja que no rebem cap tipus d'ajut. amicsiprotectorsdelsgats.org facebook.com/amicsiprotectorsdelsgats instagram.com/amicsiprotectorsdelsgats twitter.com/gats_protectora

Destinamos la recaudación a:

Manteniment gats de les colònies

Amics i Protectors dels Gats

Donació del recaptat fins ara a Amics i Protectors dels Gats per tal que puguin comprar llaunes,pinso i medicació pels gats de les seves colònies controlades i assumir despeses veterinàries. Donat que tenim ingressos mensuals molt inferiors a 600 euros, tots els bancs ens cobren comissions altíssimes i ens hem vist forçades a que el nostre número de compte sigui el de un particular, una membre de la junta, administradora d'aquest grup, Carme Morera.


Publicado el
03/10/2014

Actualizaciones

carme morera
carme morera
Teaming Manager

25/05/2021 10:42 h

Moltes gràcies als nous teamers i agraïm tota la difusió possible de la protectora, qualsevol donatiu i ajut és benvingut. Actualment tenim 4 gates en acollida, 3 d'elles amb cries. És un any dur, amb molts abandonaments i moltes despeses, tant veterinàries com de medicaments i menjar. Cada euro suma, així que us animem a seguir fent cadena. Moltes gràcies!!

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Últimos comentarios

carme morera
carme morera
Teaming Manager

25/03/2021 14:17 h

Us donem les gràcies a tots i totes. Actualment tenim en acollida una gateta que van abandonar prenyada, i ens queden 2 més per treure, també prenyades. Quan hagin parit i acabin d'alletar les seves cries, les haurem d'esterilitzar i la vostra aportació és fonamental per poder seguint salvant vides. Gràcies de tot cor.

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

carme morera
carme morera
Teaming Manager

01/03/2021 16:22 h

Benvinguts i benvingudes els nous teamers! Estem fent campanya per tal de recaptar nous teamers, quanta més difusió fem entre tots i totes, millor!
Farà un any, que arrel de la pandèmia, no hem posat cap parada, sigui a la rambla o en fires. Per ara seguirem sense posar paradetes solidàries i és per aquest motiu que demanem l'ajuda de tots i totes vosaltres.
Moltíssimes gràcies!

Ver todo el comentario


1 Comentarios

Comenta

Ver todos los comentarios

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
2.687€
Ya hemos donado:
2.410€
Vamos a donar:
277€
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
16/09/2013

Tipo de Grupo
ONG

Ámbito
Defensa de los animales

País
España

Provincia
Barcelona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/amicsiprotectorsdelsgats