Amics de la Fundació Comtal

Amics de la Fundació Comtal

31  Teamers
3.539 € recaudados

Creiem que tot infant i jove ha de tenir l’oportunitat de complir el seu projecte vital, sense estar limitat pel context on ha nascut. Per això promovem l’educació i la inserció social i laboral d’infants i joves en situació de vulnerabilitat. Els ajudem a reescriure el seu futur, millorem la seva qualitat de vida i fem possible la seva inserció social amb garanties de futur. Ens ajudes?

Destinamos la recaudación a:

Més que mai, al seu costat #ApropenlaDistància

Infants i joves sense recursos econòmics de Ciutat Vella de Barcelona

La crisi sanitària provocada pel Covid-19 està agreujant les situacions de vulnerabilitat de molts joves i famílies que no poden fer front a les necessitats més bàsiques. Per això a la Fundació Comtal ens sumem a la lluita contra la pandèmia, i treballem amb més força que mai per seguir acompanyant i donant suport educatiu i emocional als infants, joves i famílies en situació vulnerable. La nostra responsabilitat és continuar garantint el benestar i drets de totes les persones que atenem!


Publicado el
27/09/2016

Más información
Ver Documento

Página web:
http://www.comtal.org/mes-que-mai-al-seu-costat/

Actualizaciones

Ainara García Galardi
Ainara García Galardi
Teaming Manager

24/07/2017 16:43 h

Bona tarda amics teamers! Gràcies per col·laborar mes a mes a través d'aquest grup i ajudar-nos a Reescriure el Futur dels infants i joves vulnerables! Aquest any volem destinar tot el que hem recaptat fins ara a fer realitat les sortides del Casal d'Agost pels infants de la Fundació. Com sabeu, l'estiu és una època d'alta vulnerabilitat pel col·lectiu que atenem. Sense el nostre suport, passarien gran part del temps sols a casa, al carrer i sense tenir cobertes les seves necessitats més bàsiques ni la possibilitat d'accedir a recursos d'oci, colònies i campaments. Després del Casal penjarem un link amb les fotos i les sortides del Casal. Perquè una imatge val més que mil paraules! !1.000 gràcies de nou i bon estiu!

Ver todo el comentario


1 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Últimos comentarios

Ainara García Galardi
Ainara García Galardi
Teaming Manager

26/08/2013 18:17 h

I per fer possible que el Geomar, l’Amina o la Judith, entre molts d’altres infants i joves en risc d’exclusió, tinguin la oportunitat de jugar, riure, somiar i aprendre amb el suport necessari perquè el seu demà sigui millor.

Ja hem publicat el projecte al que destinarem els diners que, amb la suma d'esforços, anem aconseguint entre tots. Gràcies per aportar el vostre granet de sorra! Esperem augmentar el nombre de teamers i que ens ajudeu també a fer difusió entre els vostres familiars, companys de feina i amics!

I pels que encara no seguiu el dia a dia de la Fundació Comtal, us animem a enviar un mail a comunicació@comtal.org amb les vostres dades (nom, cognoms, mail, telèfon i adreça postal) per seguir informats, i a consultar la nostra web www.comtal.org i xarxes socials amb les darreres notícies.

Gràcies de nou pel vostre suport i bona tornada de vacances!

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todos los comentarios

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
3.539 €
Ya hemos donado:
2.841 €
Vamos a donar:
698 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
18/01/2012

Tipo de Grupo
ONG

Ámbito
Educación
Familias
Infancia y Juventud

País
España

Provincia
Barcelona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/amicsdelafundaciocomtal