AIVIong

AIVIong

11  Teamers
207€ recaudados

Ne dorim comunități care cresc sustenabil. O reprezentare corectă în media, cu accent pe exemplele pozitive, este unul dintre pilonii pe care se sprijină dezvoltarea comunitară. Misiunea noastră este să îmbunătățim comunicarea și înțelegerea dintre oameni, să creștem nivelul de acceptare și să îi ajutăm să vadă voluntariatul și educația non-formală drept pași înainte. ‍‍‍Programele noastre sunt despre jurnalism comunitar, egalitate în sport/societate și lectura ca manieră de exprimare.

Destinamos la recaudación a:

AIVImedia.hub

Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune

Platforma noastră este rampa de lansare a materialelor documentate și realizate de mini-redacțiile pe care le construim în țară. Apel în comunitate >atelier de cunoaștere >organizare redacție... la treabă! Coordonare permanentă (abordări teoretice prin Classroom și ședințe de redacție săptămânale, abordări practice prin QA-uri cu invitați din zona media, foto/video, ilustrație, editare & post-procesare). 100% pro-bono >>aici avem nevoie de susținerea voastră. >AG, BT, B, SV, VL<


Publicado el
22/02/2020

Página web:
http://mhub.aiviong.ro

Actualizaciones

AIVI Bucuresti
AIVI Bucuresti
Teaming Manager

03/12/2020 10:14 h

Dragi Teameri,

Vrem să vă mulțumim călduros pentru susținerea voastră. Am promis redacției din Curtea de Argeș, una dintre cele mai active redacții ale noastre, că îi vom ajuta să strângă dublul sumei primite prin Teaming pentru a-și achiziționa un aparat foto DSLR, pe care să îl folosească pentru realizarea reportajelor filmate pe teren.

Spre ei vor pleca primii 100 de euro strânși, cu ajutorul vostru, în primul an de când suntem pe această platformă. Următorii 100 de euro ne propunem să îi investim într-o altă redacție (în prezent, avem nouă) sau într-un alt departament (avem patru). La momentul actual, avem peste 100 de copii și adolescenți implicați proiectul AIVImedia.hub, iar ce fac ei puteți urmări pe Facebook (AIVI Centrul Media), Instagram (aivimedia.hub) și YouTube (AIVI București).

Am ales să vă arătăm și un tag important în materialele publicate pe platformă, cel dedicat educației: http://mhub.aiviong.ro/category/educatie/.

Mulțumim și aveți grijă de voi!
Iulia & Radu

P.S. Fotografia este de la Atelierul de introducere în jurnalism comunitar organizat în septembrie, la Focșani

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
207€
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
16/12/2019

Tipo de Grupo
ONG

Ámbito
Educación
Infancia y Juventud
Tercera Edad

País
Rumanía

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/aiviong