AIVIong

AIVIong

8  Teamers
341 € recaudados

Ne dorim comunități care cresc sustenabil. O reprezentare corectă în media, cu accent pe exemplele pozitive, este unul dintre pilonii pe care se sprijină dezvoltarea comunitară. Misiunea noastră este să îmbunătățim comunicarea și înțelegerea dintre oameni, să creștem nivelul de acceptare și să îi ajutăm să vadă voluntariatul și educația non-formală drept pași înainte. ‍‍‍Programele noastre sunt despre jurnalism comunitar, egalitate în sport/societate și lectura ca manieră de exprimare.

Destinamos la recaudación a:

AIVImedia.hub

Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune

Platforma noastră este rampa de lansare a materialelor documentate și realizate de mini-redacțiile pe care le construim în țară. Apel în comunitate >atelier de cunoaștere >organizare redacție... la treabă! Coordonare permanentă (abordări teoretice prin Classroom și ședințe de redacție săptămânale, abordări practice prin QA-uri cu invitați din zona media, foto/video, ilustrație, editare & post-procesare). 100% pro-bono >>aici avem nevoie de susținerea voastră. >AG, BT, B, SV, VL<


Publicado el
22/02/2020

Página web:
http://mhub.aiviong.ro

Actualizaciones

AIVI Bucuresti
AIVI Bucuresti
Teaming Manager

08/02/2022 09:22 h

Dragi Teameri,

Pe lângă conținutul de calitate pe care îl creăm prin eforturile de documentare și redactare ale voluntarilor noștri, încercăm să îi și susținem în procesul de învățare și dezvoltare a laturii jurnalistice. Astfel, încercăm să creăm ateliere, tabere și sesiuni online prin care aceștia să învețe atât tehnici de realizare a unor materiale calitative și coerente, cât și partea tehnică a ceea ce înseamnă jurnalismul.

Urmând acest țel, am organizat, în perioada 25-28 ianuarie 2022, „Școala de jurnalism participativ” la Voineasa, în județul Vâlcea, menită atât promovării valorilor morale și culturale ale județului, cât și instruirii unei redacții tinere și plină de inițiativă. Școala a avut în componența ei diferite ateliere precum: introducerea în jurnalismul narativ - identificarea subiectelor și documentarea acestora, ateliere de fotografie și ilustrație, tehnici de editare și finisare a articolelor, exerciții practice și sesiuni de brainstorming.

Feedback-ul general a fost îmbucurător, participantele fiind încântate de perspectiva unei oportunități de voluntariat în acest domeniu. Totodată, au fost localizate subiecte de interes local, pe care noua redacție vâlceană dorește să le dezvolte în viitorul apropriat. Ne bucură enorm să vedem tineri pasionați, care își doresc să își dezvolte latura jurnalistică, pentru că înțelegem că prin acest procedeu creăm un mediu propice dezvoltării unei gândiri analitice, ce îi poate ajuta în viitor, fie că doresc sau nu să urmeze o carieră în domeniul acesta.

Suntem nerăbdători să urmărim viitoarele materiale scrise de proaspăt înființata redacție vâlceană! Desigur, școala de jurnalism participativ nu ar fi fost posibilă fără ajutorul fundraiserilor și a oamenilor care ne sunt alături și ne susțin în crearea unor astfel de acțiuni, oameni care cred în educația non-formală! Mulțumim Fundației Comunitare Vâlcea, pensiunii Lazăr (Voineasa), print shopului HintPoint (Cluj Napoca), dar mai ales fundraiserilor și donatorilor care au participat la Vâlcea Forest Run 2021 și ne-au ajutat astfel să ne vedem... școala cu ochii ^^

-- Vă mulțumim pentru că ne susțineți și vă așteptăm cu participări, propuneri și inițiative pe care le putem duce mai departe împreună!

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todas las actualizaciones

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
341 €
Ya hemos donado:
315 €
Vamos a donar:
26 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
16/12/2019

Tipo de Grupo
ONG

Ámbito
Educación
Infancia y Juventud
Tercera Edad

País
Rumanía

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/aiviong