Associació de famílies i persones amb sordesa - ACAPPS

Associació de famílies i persones amb sordesa - ACAPPS

19  Teamers
3.062 € recaudados

Som famílies amb fills i filles amb sordesa. Som persones amb sordesa de naixement i persones que, érem oients però que, a causa d'un medicament, d'una malaltia o per l'edat, hem perdut l'audició. Juntes fa trenta anys que movem ACAPPS per defensar col·lectivament els nostres drets educatius, laborals socials i culturals. Perquè la inclusió només és possible si totes tenim les mateixes oportunitats i, per tenir-les, necessitem recursos (pròtesis auditives, logopèdia i rehabilitació auditiva,).

Destinamos la recaudación a:

Per als infants i persones amb sordesa - ACAPPS

Infants, persones amb sordesa i les seves famílies

Tots els infants i persones amb sordesa tenen el dret a poder sentir i a poder parlar. Actualment, gràcies a la detecció precoç de la sordesa i a les pròtesis auditives, els audiòfons i els implants coclears, que puguin sentir-hi i expressar-se oralment, amb la seva veu, és possible. I com a famílies i persones amb sordesa estem segures que amb l'accés al so i al món oral tindran al seu abast un món ple de possibilitats. Però ni els implants coclears ni els audiòfons digitals són màgics: cal fer rehabilitació auditiva amb logopedes. Cada sessió té un cost de 30 € i el cost anual que ha d'assumir la família, només per cobrir la logopèdia del seu fill/a, suposa 4.000 € anuals. Des d'ACAPPS volem que tots els infants amb sordesa tinguin les mateixes oportunitats i, per això, volem destinar els fons a cobrir les sessions de logopèdia de les famílies més vulnerables. El teu suport és important: els infants amb sordesa poden parlar, dona'ls-hi l'oportunitat de fer sentir la seva veu!


Publicado el
22/05/2012

Más información
Ver Documento

Página web:
http://www.acapps.org

Últimos comentarios

Susana Díaz García
Susana Díaz García
Teamer

19/12/2012 09:37 h

Hola teamers! abans de tancar l'any us volem agrair la vostra col·laboració al grup d'ACAPPS. Els vostres donatius es destinen íntegrament als nostres programes per a l'atenció i suport a les persones sordes i a les famílies amb infants sords. El 2013 volem fer créixer més el nostre grup a Teaming i us agrairem moltíssim que el doneu a conèixer als vostres amics/gues i familiars.

Abans d'acomiadar-nos, us desitgem que passeu unes bones festes i una feliç entrada al 2013!

Ver todo el comentario


0 Comentarios

Comenta

Ver todos los comentarios

Recaudado

Hemos recaudado hasta hoy:
3.062 €
Ya hemos donado:
2.837 €
Vamos a donar:
225 €
Ver detalle de recaudaciones

Información

Fecha de publicación
22/05/2012

Tipo de Grupo
ONG

Ámbito
Discapacidad
Familias
Infancia y Juventud

País
España

Provincia
Barcelona

Comparte en tus redes sociales

Copia y pega la URL

https://www.teaming.net/acapps-aso-cat-promocionpersonassordas-grupo