1 comentario
Comentario
Cristina Morales Rectoret, Teaming Manager, el 14/01/2024  a las 09:41h

Hola a tothom
L’Osher en adopció. Gat mascle d’uns 3-4 anys, molt afable i carinyós.
Us expliquem la seva historia per posar-vos una mica en context. Aquest gat extremadament carinyós va aparèixer en una de les colònies de la nit al dia. Després de rebre l’avís per part de la voluntària alimentadora de la colònia, vam anar a veure’l i vam tenir clar que l’havíem de treure del carrer, principalment perquè era un cas evident d’abandonament donada la naturalesa d’aquest gat, molt dolç i afable amb les persones, i per l’altre, perquè els altres companys de la colònia no li permetien menjar ni apropar-se al menjar.
Aprofitem per recordar que els gats són animals molt territorials i molt reticents acceptar nous membres a la colònia, i aquesta és una de les causes per les que abandonar a un gat domèstic (o qualsevol gat al cap i a la fi) en una colònia es abocar-lo a la seva mort, o si més no, a un futur bastant incert i poc encoratjador.
Aquella mateixa nit que va sortir del carrer, vam aconseguir una casa d’acollida amb possible adopció amb una família encantadora amb nens petits, semblava que les coses estaven agafant un bon rumb, i malgrat que aquesta família es va mostrar molt predisposada en fer tot el necessari per a la seva adaptació, no vam tenir sort, ja que dos dels membres són extremadament al·lèrgics als gats, així que amb molta pena, vam haver d’anar a recollir l’Osher al matí següent.
Ara el tenim en una casa d’acollida d’una voluntària, però el temps d’acollida se li acaba i necessitem trobar-li una família adoptiva que sàpiga valorar el seu caràcter extraordinari i donar-li aquesta oportunitat.
La noia que el té d’acollida ens diu, transcric literalment: “És un gat molt bo, busca carícies i contacte amb les persones. Fins i tot a vegades plora si no li fas cas. Amb altres gats, un cop s’acostuma a l’espai es relaciona amb ells i molt bé. Tema finestres, balcó, han d’estar protegides perquè és un gat molt curiós i si pogués sortiria a l’exterior. Si la família que l’adoptés té opció de tenir balcó protegit, seria ideal i segur que seria súper feliç. A casa nostra ja està adaptat i és un tros de pa, sempre ens vol al costat i dorm amb nosaltres, també té molta relació amb els meus dos gats i súper bé!. Ronroneja molt i de seguida es posa panxa amunt perquè l’acaricií perquè li encanten, és un gat que es fa estimar”
Vols ser tu la seva família i canviar la seva sort? Si no pots, ens ajudes compartint? <3

Debora Gomez Pastor
Debora Gomez Pastor, Teamer, el 14/01/2024  a las 21:14h

Vinga!! Que està esperant a la millor família!!

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: