ProGat Sabadell

Teamers: 216

Recaudación: 1 €

Actualización de cómo va la causa
Alicia Pineda
Alicia Pineda, Teaming Manager, el 16/07/2018  a las 13:53h

Buenos días.

Hoy os presentamos un caso muy urgente y os contamos uno de los últimos rescates...

CASA DE ACOGIDA O ADOPCIÓN URGENTE
CUCHU Y ANUBIS NECESITA UN HOGAR

Estos dos panterita, chica y chico, llevan más de un año con nosotros pasando por distintos hogares y sin encontrar el suyo. Cuchu sufre mucho estrés por los cambios de casa y eso provoca que su alergia se acentúe y tenga que tomar medicación. Necesitamos un hogar para ellos donde le den a ambos la oportunidad de adaptarse y donde puedan medicar, al principio, a Cuchu. Por ello sería bueno si estuviera cerca de un veterinario. Son gatos sociables y cariñosos, especialmente Anubis, al que le encantan los mimitos. Cuchu es más reservada al principio, necesita su tiempo de adaptación. Necesitamos acogida de larga duración o adopción. Si podéis ayudarlas enviarnos un mail a progatsbd@gmail.com con vuestros datos de contacto. Gracias
FOTOS: https://www.facebook.com/PROGATsbd/photos/pcb.1948582391848089/1948579615181700/?type=3&theater

NOU RESCAT: VIDA
Davant el patiment d un animal cada cop hi ha més persones que no miren cap una altre banda. El passat dissabte dia 7 varem rebre un avís (darrerament en rebem molts) d un gat que s havia refugiat sota la caseta dels operaris a les obres de pl. Espanya. Ens va avisar la Núria, una veïna, que el gat estava prim i espantat i havia de sortir d allà pel risc que corria. Varem anar a mirar i allà s estava, els operaris havien tingut cura d´ell, li havien posat aigua, li donaven part del seu esmorzar i havien respectat el seu espai de refugi. Varem parlar amb l´encarregat que es va oferir a col.laborar en tot i després d un parell d intents el varem poder capturar. Havia acabat la primera fase del rescat, però després ve una altra part més complicada que és portar-lo al veterinari, fer-li els tests, esterilitzar-lo, buscar-li una casa d´acollida adequada i finalment una família idònia per a l´adopció.
Un cop capturat, varem veure que era gateta i de nom li varem posar Vida, els tests van sortir bé, la van esterilitzar i la Valeria i la seva gran família li van oferir casa seva per fer acollida. Darrera de tot això que s´explica ràpid hi ha molta feina, esforç i cost econòmic però sobretot hi ha el patiment d´ un animal que s´hagués pogut evitar. La Vida té dret a que tinguem cura d´ella, a que la protegim i respectem i no ens cansarem de repetir en nom seu i de tants altres animals abandonats que quan els acceptem a la nostra vida n´hem de ser responsables, que els identifiquem amb un xip, els esterilitzem i especialment amb els gats, que vigilem i posem les mesures per a que no surtin de la nostra propietat.
Gràcies a la Núria, als operaris, als voluntaris de captures i a la Valeria que li ha ofert casa seva, tots ells han canviat el destí de la Vida. Ara només falta una família d adopcio que l estimi i respecti.
Si voleu adoptar la Vida ens podeu enviar un mail a progatsbd@gmail.com amb les vostres dades i us explicarem tot. Gràcies
FOTOS: https://www.facebook.com/PROGATsbd/photos/pcb.1948528641853464/1948527235186938/?type=3&theater

PROGAT SBD

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: