ARBRA

Teamers: 77

Recaudación: 1 €

Actualización de cómo va la causa
ARBRA Adopcions Responsables i Benestar Animal
ARBRA Adopcions Responsables i Benestar Animal, Teaming Manager, el 05/12/2017  a las 12:34h

Estimada família,

Des de l'equip A.R.B.R.A us volem donar les gràcies, abans de res, per tot l'amor i el suport que ens heu estat donant tant als peluts del refugi com a l'equip durant aquests 3 meravellosos anys. Tots junts hem aconseguit donar una vida millor i un xic més de felicitat a animals tan necessitats com els que allí hi viuen...

Gràcies a tots els que veniu a passejar-los, a les nostres incansables cases d'acollida, a tots aquells que heu apostat per adoptar un pelut del nostre refugi i canviar-li la vida per sempre, a tots i cadascun dels donatius que hem rebut (des del més petit al més gran), als que col·laboreu econòmicament o oferint el vostre temps per fer difusió; gràcies per haver ajudat a rehabilitar gossos que han patit en el seu passat, a superar pors. Gràcies a tots els que heu cregut en nosaltres des del principi i heu estat sostenent-nos en moments complicats i en situacions tristes.

Ara vindrà una nova etapa, acabarà l'any i l'Associació A.R.B.R.A deixarà de gestionar el refugi, tot i que queda en bones mans. El refugi formarà part de l'equip de la Societat Protectora d'Animals de Mataró (SPAM).

Han sigut tres anys d'un somni fet realitat, un somni que aviat haurà acabat però que sempre recordarem. Tanquem aquesta etapa amb una barreja d'emocions, però se'ns omple el cor amb tots els éssers als quals hem pogut ajudar i que ara viuen feliçment adoptats.

Volem recordar amb tot l'amor i respecte a tots aquells que es van quedar pel camí i ara ja brillen en el cel en forma d'estrelles. Gràcies per haver-nos ensenyat tant.

Però no ens posem tristos! A.R.B.R.A no acaba aquí!
I és que seguirem actives com a associació. Actualment tenim uns 20 gats i gossos vellets/malalts en cases d'acollida que ens necessiten i probablement són casos més complicats que volem tirar endavant per sobre de tot. Així que necessitarem seguir tenint socis, padrins, teamers i col·laboradors. Així com ajuda amb les difusions.

Ha sigut un plaer immens.

Gràcies de tot cor,

Equip A.R.B.R.A

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: