Arrels Fundació (Oficial)

Teamers: 443

Recaudación: 1 €

3 comentarios
Comentario
Arrels Fundació (Oficial)
Arrels Fundació (Oficial), Teaming Manager, el 03/06/2022  a las 11:50h



El 15 de juny sortirem a comptar i enquestar les persones que viuen al carrer a Barcelona. Per fer-ho possible, necessitem la implicació de mil ciutadans i ciutadanes com tu!

➡ Què farem?
Recorrerem els carrers a peu, en petits grups, i podràs triar el barri que prefereixis. L’enquesta està formada per una trentena de preguntes: Quant temps fa que vius al carrer? Tens alguna malaltia? Has patit alguna agressió? Registrarem les respostes en un aplicatiu digital al qual accedirem des dels nostres telèfons mòbils.

➡ Quan serà?
La nit del 15 al 16 de juny, entre les 23:00 h i, com a màxim, les 5:00 h segons les persones que trobem.

➡ Com puc participar-hi?
Pots inscriure't a l'acció de forma individual, en parella o amb un grup de fins a quatre persones. No cal tenir experiència prèvia, només: ser major d'edat, tenir capacitat física per fer el recorregut a peu (3-4 hores) i disposar d'un telèfon mòbil amb connexió a internet.

➡ Per què ets imprescindible?
La teva participació és clau perquè puguem arribar a tots els racons de la ciutat i entrevistar el màxim nombre de persones possible. Pots col·laborar inscrivint-te com a voluntari/a la nit de l'enquesta o compartint aquest missatge amb el teu entorn!

Inscripcions: www.arrelsfundacio.org/personesquecompten/

ℹ️ Més detalls: www.arrelsfundacio.org/personesquecompten2022-voluntariat/

María Molina
María Molina, Teamer, el 04/06/2022  a las 13:50h

Es una pena que no os expliquéis en castellano.No entiendo el catalán. Meditare continuar con la ayuda.Un saludo.

Esther López Domínguez, Teamer, el 05/06/2022  a las 13:23h

Si queréis más gente apoyandoos,deberíais expresaros en el idioma que se habla en España. Si no lo mismo solo os apoyarán en Cataluña los que os entiendan. Por cierto... en vuestra exposición de vuestra labor para captar termes, lo explicarais en castellano.. Apoyo el comentario anterior. Un saludo.

Arrels Fundació (Oficial)
Arrels Fundació (Oficial), Teaming Manager, el 07/06/2022  a las 11:10h

Hola María y Esther, disculpad el error y las molestias. Tenéis toda la razón. Ahora mismo publicamos el comentario en castellano, como hacemos siempre :) Un saludo y mil gracias por vuestro apoyo y vuestros comentarios!

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: