27 comentarios
Comentario
Aurea Montolio Palau, Teamer, el 19/02/2013  a las 13:23h

Hola, No sé si estarà ben fet això, però sé que aquí som molts i potser algú pot ajudar. Hi ha un grup de Teaming que es diu "Casos especiales de SoS perrera badajoz" Els segueixo per facebook des de fa temps i me n'he enterat que el seu teaming és de 37 persones. Aquestes noies voluntàries fan tot el possible per treure els animals de la gossera de Badajoz i han salvat a gairebé 400 gossos del sacrifici, la majoria d'ells de races caçadores. N'hi han molts d'adoptats i molts d'acollits. Altres han hagut de sortir corrents cap a residències (val a dir que en alguns casos no s'ha arribat a temps) Em va saber molt de greu que només hi hagués 37 teamers i els vaig prometre que faria campanya a aquest grup per a viam si algú es decidia a apuntar-se. Així que si no us importa i si voleu i podeu, feu-vos teamers d'aquest que us dic. Moltes gràcies a tots.

Anna Roca Cabrera
Anna Roca Cabrera, Teamer, el 05/04/2013  a las 20:50h

Aquesta gent sin del sud i s'inunda la gossera, son poca gent i no saben si tancaran. Podeu veur al facebook com estan. Us deixo el seu grup de teaming:
https://www.teaming.net/grupoteaming1euro-protectoraluzyluna

Anna Roca Cabrera
Anna Roca Cabrera, Teamer, el 18/04/2013  a las 00:35h

https://www.teaming.net/noahsemerecequeleayudemosEliminar el comentario Es una noia de Cadis que tenen un bodeguero vellet en una residencis en tractament smb Lrismania. Esta en adopcio. Us adjunt el grup de traming:
https://www.teaming.net/noahsemerecequeleayudemos

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: