Sílvia Caritg i Callís

Girona, España


Teamer de 6 Grupos

Cada mes aporta: 6€ a 6 Grupos

Desde el 18-01-2015 ha aportado 307€

Grupos en los que participa

6

740€ Recaudados

20 Teamers

Teamer desde:  06/05/2019

Un gat, un amic

Som un grup de persones que volem ajudar a millora la qualitat de vida dels gats urbans, oferint-los refugis per protegir-se del fred i la pluja, menjar adient per a ells i sobretot aplicant un protocol de gestió de les seves colònies que inclogui la seva esterilització, desparasitació periòdica. Començarem mica a mica, gestionant els nostres recursos de la manera més eficaç per tal d'ajudar al màxim nombre d'animals possibles. Necessitem la vostra ajuda.


4.181€ Recaudados

173 Teamers

Teamer desde:  24/11/2019

PROTE OSONA - CRAPO G59111542

PROTE OSONA - CRAPO -Grup de Control i Rescat Animal Peluts d'Osona. El voluntariat de la PROTECTORA D'ANIMALS D'OSONA crea CRAPO per tal de donar nom al grup de persones que costejen actuacions veterinaries i actuen en rescats d'animals que viuen situacions de maltractament, ocupant-se i preocupant-se perquè els animals visquin amb dignitat. Gràcies per ajudar-nos amb totes les despeses derivades de les actuacions veterinaries i els rescats! proteosona@gmail.com


2.220€ Recaudados

56 Teamers

Teamer desde:  24/11/2019

Progat la Garriga Alimenta

Associació en defensa del gat de carrer. Tenim cura de les colònies de gats de la Garriga, fem esterilitzacions, guarim els gats malalts i busquem casa a gats abandonats i als cadells.


14.827€ Recaudados

420 Teamers

Teamer desde:  28/12/2019

Associació Protectora Animals l'Anxova Peluda

L'associació Protectora d'Animals l'Anxova Peluda és una entitat sense ànim de lucre constituïda el 2014 i situada al municipi de l'Escala (Girona). Actualment no disposem de terreny físic, però funcionem amb cases d'acollida. El nostre propòsit és proporcionar una segona oportunitat i una vida digna a tots els animals que han estat abandonats. Ens ajudes a fer-ho possible? Gràcies.


1.376€ Recaudados

43 Teamers

Teamer desde:  06/05/2020

Associació BisbalGat

Somos una associación sin ánimo de lucro, integrada por voluntarios que operamos en La Bisbal. Aplicamos método CER (capturar-esterilizar-retornar) para mejorar la vida de los gatos de colonia. Se evita sobrepoblación felina, conflictos vecinales... Los gatos se alimentan con pienso y se mantiene el entorno limpio. A menudo "aparecen" gatos abandonados o nacen pequeños en la calle y promovemos su acogida y adopción. O hay que curar gatos de colonia... Toda ayuda es bienvenida. Gracias!


18.585€ Recaudados

275 Teamers

Teamer desde:  04/06/2020

Progat la Garriga

Associació en defensa del gat de carrer. Tenim cura de les colònies de gats de La Garriga, fem esterilitzacions, guarim els gats malalts i busquem cases d'acollida i famílies als gats abandonats i als cadells. Asociación en defensa del gato de calle. Cuidamos de las colonias de gatos de La Garriga, hacemos esterilizaciones, curamos los gatos enfermos y buscamos casas de acogida y familias a los gatos abandonados y a los gatitos.