Sílvia Caritg i Callís

Girona, España


Teamer de 6 Grupos

Cada mes aporta: 6€ a 6 Grupos

Desde el 18-01-2015 ha aportado 265€

Grupos en los que participa

6

607€ Recaudados

17 Teamers

Teamer desde:  06/05/2019

Un gat, un amic

Som un grup de persones que volem ajudar a millora la qualitat de vida dels gats urbans, oferint-los refugis per protegir-se del fred i la pluja, menjar adient per a ells i sobretot aplicant un protocol de gestió de les seves colònies que inclogui la seva esterilització, desparasitació periòdica. Començarem mica a mica, gestionant els nostres recursos de la manera més eficaç per tal d'ajudar al màxim nombre d'animals possibles. Necessitem la vostra ajuda.


3.262€ Recaudados

130 Teamers

Teamer desde:  24/11/2019

PROTE OSONA - CRAPO G59111542

PROTE OSONA - CRAPO -Grup de Control i Rescat Animal Peluts d'Osona. El voluntariat de la PROTECTORA D'ANIMALS D'OSONA crea CRAPO per tal de donar nom al grup de persones que costejen actuacions veterinaries i actuen en rescats d'animals que viuen situacions de maltractament, ocupant-se i preocupant-se perquè els animals visquin amb dignitat. Gràcies per ajudar-nos amb totes les despeses derivades de les actuacions veterinaries i els rescats! proteosona@gmail.com


1.825€ Recaudados

57 Teamers

Teamer desde:  24/11/2019

Progat la Garriga Alimenta

Associació en defensa del gat de carrer. Tenim cura de les colònies de gats de la Garriga, fem esterilitzacions, guarim els gats malalts i busquem casa a gats abandonats i als cadells.


12.028€ Recaudados

393 Teamers

Teamer desde:  28/12/2019

Associació Protectora Animals l'Anxova Peluda

L'associació Protectora d'Animals l'Anxova Peluda és una entitat sense ànim de lucre constituïda el 2014 i situada al municipi de l'Escala (Girona). Actualment no disposem de terreny físic, però funcionem amb cases d'acollida. El nostre propòsit és proporcionar una segona oportunitat i una vida digna a tots els animals que han estat abandonats. Ens ajudes a fer-ho possible? Gràcies.


1.122€ Recaudados

38 Teamers

Teamer desde:  06/05/2020

Associació BisbalGat

Somos una associación sin ánimo de lucro, integrada por voluntarios que operamos en La Bisbal. Aplicamos método CER (capturar-esterilizar-retornar) para mejorar la vida de los gatos de colonia. Se evita sobrepoblación felina, conflictos vecinales... Los gatos se alimentan con pienso y se mantiene el entorno limpio. A menudo "aparecen" gatos abandonados o nacen pequeños en la calle y promovemos su acogida y adopción. O hay que curar gatos de colonia... Toda ayuda es bienvenida. Gracias!


5.942€ Recaudados

144 Teamers

Teamer desde:  07/05/2020

Gats de Gràcia

Nuestros obejtivos son: -Cuidado veterinario, mantenimiento y control (mediante la técnica CER: captura, esterilización y retorno, la más humana y eficaz) de las colonias felinas en el distrito de Gràcia (Barcelona). -Rescate de gatos abandonados o en situación de peligro y promoción de adopciones responsables con implantación de chip.-Impartir talleres educativos para senisiblizar y mejorar el conocimiento sobre los gatos y su presencia en la ciudad. Gracias por tu ayuda y difusión.