Sílvia Caritg i Callís

Girona, España


Teamer de 4 Grupos

Cada mes aporta: 4€ a 4 Grupos

Desde el 18-01-2015 ha aportado 325€

Grupos en los que participa

4

870€ Recaudados

22 Teamers

Teamer desde:  06/05/2019

Un gat, un amic

Som un grup de persones que volem ajudar a millora la qualitat de vida dels gats urbans, oferint-los refugis per protegir-se del fred i la pluja, menjar adient per a ells i sobretot aplicant un protocol de gestió de les seves colònies que inclogui la seva esterilització, desparasitació periòdica. Començarem mica a mica, gestionant els nostres recursos de la manera més eficaç per tal d'ajudar al màxim nombre d'animals possibles. Necessitem la vostra ajuda.


2.553€ Recaudados

57 Teamers

Teamer desde:  24/11/2019

Progat la Garriga Alimenta

Associació en defensa del gat de carrer. Tenim cura de les colònies de gats de la Garriga, fem esterilitzacions, guarim els gats malalts i busquem casa a gats abandonats i als cadells.


20.201€ Recaudados

275 Teamers

Teamer desde:  04/06/2020

Progat la Garriga

Associació en defensa del gat de carrer. Tenim cura de les colònies de gats de La Garriga, fem esterilitzacions, guarim els gats malalts i busquem cases d'acollida i famílies als gats abandonats i als cadells. Asociación en defensa del gato de calle. Cuidamos de las colonias de gatos de La Garriga, hacemos esterilizaciones, curamos los gatos enfermos y buscamos casas de acogida y familias a los gatos abandonados y a los gatitos.


249€ Recaudados

19 Teamers

Teamer desde:  20/06/2021

Zarpas Unidas

Somos Voluntarias gatunas en la Región de Murcia. Salvamos gatos de todas las edades de las calles y les acogemos hasta encontrar familias por toda España. Necesitamos ayuda para seguir ejerciendo nuestra labor y seguir alimentando colonias. Muchas gracias cada eurito cuenta.