Patricia Martínez Selga

Barcelona, España


Teamer de 5 Grupos

Cada mes aporta: 5€ a 5 Grupos

Desde el 11-01-2017 ha aportado 80€

Grupos en los que participa

5

1.844€ Recaudados

129 Teamers

Teamer desde:  11/01/2017

Protectora Animals Parets

Sóm l'Associació Protectora d'Animals de Parets l'objectiu principal és acollir i protegir gats i gossos abandonats, per tal de donar-los una segona oportunitat mitjançant les adopcions. La nostra filosofia és proteccionista i cívica, lluitem per la vida de l’animal, tenim com a prioritat, millorar la qualitat de vida dels animals: alimentació, higiene, salut, habitatge i relació amb els humans El primer projecte: control de les colònies de gats. Col·labora per esterilzar i protegir-los


9.518€ Recaudados

333 Teamers

Teamer desde:  11/01/2017

Nórdicos en Adopción

Rescatamos perros de razas Nórdicas en peligro de sacrificio, les damos atención veterinaria y buscamos un buen hogar. Además apadrinamos a otros Nórdicos realizando donaciones económicas en lo que necesitaran.


5.965€ Recaudados

202 Teamers

Teamer desde:  11/01/2017

CALDES ANIMAL, PROTECTORA D'ANIMALS

Caldes Animal lluita per millorar el benestar dels animals abandonats quan el nombre d’abandonament sembla que no para d’incrementar i la societat sembla no voler assumir la seva responsabilitat en la defensa animal, Cada any passen per la protectora gossos i gats desnodrits, amb ferides i amb problemes de socialització per maltractament. Nosaltres els atenem i posem tot el nostre calor humà en trobar una nova llar per a tots ells. Ajudan's a ajudar-los!


6.326€ Recaudados

159 Teamers

Teamer desde:  11/01/2017

ARBRA

ARBRA (Adopcions Responsables i Benestar Animal) és una associació que s'encarrega de recollir i donar en adopció, els gossos trobats per Sta Eulàlia de Ronçana, La Garriga, l'Ametlla del Vallès, Sant Fost, Tona, Seva, St Miquel de Balenyà i Cànoves. Per tal de seguir amb la nostra tasca, és molt important la vostra col·laboració ja sigui fent de casa d'acollida, sent padrins, donant material, adoptant un pelut o en aquest cas, fent donatiu mensual que per a nosaltres és imprescindible! Gràcies!


6.342€ Recaudados

124 Teamers

Teamer desde:  24/01/2017

La Sonrisa Nórdica

La Asociación La Sonrisa Nórdica es una asociación totalmente independiente y sin ánimo de lucro cuya única fuente de financiación son los donativos que recibe. La Asociación La Sonrisa Nórdica lleva en activo desde finales del año 2005 y en la única asociación de rescate de nórdicos constituida estatalmente a nivel nacional. www.lasonrisanordica.com https://www.facebook.com/lasonrisanordica http://lasonrisanordica.wordpress.com info@lasonrisanordica.com