Nikki Lommerse

Holanda


Teamer de 4 Grupos

Cada mes aporta: 4€ a 4 Grupos

Desde el 20-04-2016 ha aportado 114€

Grupos en los que participa

4

6.935€ Recaudados

243 Teamers

Teamer desde:  20/04/2016

Happy Dog Maspalomas Gran Canaria

Sylvia den Donker zet zich vrijwillig in voor mishandelde, gedumpte en ter dode opgeschreven honden, welke vaak maanden in een hok in het dodingstation wachten op hun (nare) einde. Zij vangt de honden liefdevol op en geeft de noodzakelijke medische hulp en tijd om te herstellen om vervolgens een warme mand voor ze te zoeken in NL en/of Belgie. Happy Dog is volledig afhankelijk van donaties, deze zullen naar haar prive overgemaakt worden.. DONEER SLECHTS 1 EURO PER MAAND!!!


3.425€ Recaudados

84 Teamers

Teamer desde:  11/11/2019

Association ADOR

Deze stichting komt op voor de vele zwerfhonden in Roemenië, en zijn volledig afhankelijk van donaties en giften. Het doel is zoveel mogelijk honden te helpen,met liefde, onderdak, voer en adopties te realiseren. Dit kunnen ze niet alleen, daar hebben ze geld voor nodig, Dus sluit je aan bij deze groep, de kosten zijn 1€ per maand. De honden en vrijwilligers in Roemenië zullen jullie dankbaar zijn. Graag zoveel mogelijk delen, ik hoop snel de eerste aanmeldingen te krijgen. We gaan voor ADOR


1.972€ Recaudados

74 Teamers

Teamer desde:  11/11/2019

Galgos & Amigos

Galgos & Amigos is opgericht om de Spaanse shelters La Huella Verde, Protectora Argos en Galgos en Familia financieel te ondersteunen. Daarom is elke teamer waardevol! Samen zijn we sterker en kunnen we meer betekenen voor de shelters en de honden!


16.009€ Recaudados

344 Teamers

Teamer desde:  11/11/2019

GALGOS EN FAMILIA

GALGOS EN FAMILIA es un refugio de galgos fundado por Vera Thorenaar. Su trabajo es rehabilitar y conseguir adopciónes. Nuestros galgos se entregan con analíticas hechas, microchip,castrados,cuestionarios y visita de casa y contrato. GALGOS EN FAMILIA is a shelter for galgos founded by Vera Thorenaar.Its main aim is to rehabiltate & find adoptions.Our galgos are adopted chipped,tests,castrated,questionnaires,home visit & contract.