Mercè Ripoll Valverde

Mercè Ripoll Valverde

Barcelona, España


Teamer de 4 Grupos

Cada mes aporta: 4€ a 4 Grupos

Desde el 22-07-2019 ha aportado 78€

Grupos en los que participa

4

1.276€ Recaudados

51 Teamers

Teamer desde:  22/07/2019

PROGAT FIGARÓ

Sóm un grup de voluntaris que portem les colònies dels gats del carrer,tenim set colònies i el que fem es esterelitzar-los, alimentar-los i donar atenció veterinaria quan ho necessiten!! Donem adopcions de cadells i gats abandonats o no ferals i els ajudem amb tot el que calgui!! Perquè ells s'ho mereixen tot!!!!


346€ Recaudados

12 Teamers

Teamer desde:  05/09/2019

Associació Progat Figaró

Progat Figaró alimenta, controla les diferents colònies de gats del poble, els esterilitza, els hi proporciona atenció veterinaria i dóna en adopció els cadells i els gats que poden conviure en un llar. Actualement tenim 7 colònies al poble, totes elles estan controlades pels nostres voluntaris que en tenen cura a diari que no els hi falti pinso i aigua, proporcionant atenció veterinària quan és necessari. En 2016 es van esterilitzar més de 25 gats i es van donar donar 30 cadells en adopció.


37.376€ Recaudados

473 Teamers

Teamer desde:  14/12/2019

DeGats

Somos una asociación formada por voluntari@s que quiere a estos pequeños seres que un día se colaron en nuestras vidas. Ayudamos a alimentar y controlar colonias de gatos en Barcelona, rescatando y dando en adopción cachorros y gatos adultos abandonados. Queremos concienciar sobre el respeto y la tenencia responsable como único camino para solucionar la dramática situación de los gatos sin hogar. Tú puedes formar parte de esto, anímate.


2.479€ Recaudados

70 Teamers

Teamer desde:  22/01/2020

amics i protectors dels gats

Amics i Protectors dels Gats som una associació sense ànim de lucre que des de fa 17 anys tenim cura de colònies de gats a Vilanova i la Geltrú,la majoria han estat abandonats i diàriament els alimentem,vetllem per la seva salut,benestar i els hi procurem una adopció.Demanem qualsevol tipus de donatiu per seguir amb aquesta tasca ja que no rebem cap tipus d'ajut. amicsiprotectorsdelsgats.org facebook.com/amicsiprotectorsdelsgats instagram.com/amicsiprotectorsdelsgats twitter.com/gats_protectora