Maribel Castromil

Lleida, España


Teamer de 3 Grupos

Grupos en los que participa

3

1.175€ Recaudados

51 Teamers

Teamer desde:  27/09/2018

PROGAT FIGARÓ

Sóm un grup de voluntaris que portem les colònies dels gats del carrer,tenim set colònies i el que fem es esterelitzar-los, alimentar-los i donar atenció veterinaria quan ho necessiten!! Donem adopcions de cadells i gats abandonats o no ferals i els ajudem amb tot el que calgui!! Perquè ells s'ho mereixen tot!!!!


1.293€ Recaudados

81 Teamers

Teamer desde:  02/10/2020

Gats de Bastet al Rescat

Somos un grupo de voluntarias de Sant Adrià del Besós en Barcelona que nos encargamos de rescatar gatos abandonados en la calle y buscarles un hogar mejor en una casa de acogida hasta encontrar su familia adoptiva definitiva :) También aplicamos la técnica RES, de rescate, esterilización y suelta de gatos salvajes.


322€ Recaudados

12 Teamers

Teamer desde:  02/10/2020

Associació Progat Figaró

Progat Figaró alimenta, controla les diferents colònies de gats del poble, els esterilitza, els hi proporciona atenció veterinaria i dóna en adopció els cadells i els gats que poden conviure en un llar. Actualement tenim 7 colònies al poble, totes elles estan controlades pels nostres voluntaris que en tenen cura a diari que no els hi falti pinso i aigua, proporcionant atenció veterinària quan és necessari. En 2016 es van esterilitzar més de 25 gats i es van donar donar 30 cadells en adopció.