Inma Guardiola Batllori

Inma Guardiola Batllori

Barcelona, España


Teamer de 5 Grupos

Cada mes aporta: 5€ a 5 Grupos

Desde el 29-09-2017 ha aportado 186€

Grupos en los que participa

5

24.457€ Recaudados

403 Teamers

Teamer desde:  29/09/2017

Amics dels Animals de la Noguera

Som un grup de voluntaris de la comarca de La Noguera (Lleida) que, després de comprovar amb impotència com els nostres pobles i carreteres s'omplen de gossos i gats abandonats, vem decidir formar una associació per donar-los acollida i buscar una segona família que els estimi. La nostra és una associació sense ànim de lucre formada per un grup de voluntaris que ens estimem els animals. Els voluntaris ens esforcem per donar als gossos i gats unes condicions de vida dignes


11.817€ Recaudados

382 Teamers

Teamer desde:  29/09/2017

Protectora BCN

Los animales abandonados son a menudo las víctimas silenciosas de nuestra sociedad, quedando desamparados a su suerte. Desde la Lliga per a la protecció d’animals i plantes de Barcelona llevamos más de 75 años trabajando por y para ellos. Pero para cuidar de nuestros animales en el refugio necesitamos de vuestras aportaciones económicas para pagar veterinarios, comida y el mantenimiento del propio refugio. El cuidado diario y la búsqueda de adoptantes responsables lo ponemos nosotros. Colabora!!


5.744€ Recaudados

93 Teamers

Teamer desde:  29/09/2017

PROTECTORA REFUGI LA SEGARRA CERVERA

Som la llar provisional de tots aquells gossos que són abandonats al municipi de Cervera. Els cuidem, els alimentem i els hi donem tot l'afecte que podem, mentrestant intentem trobar per a ells una llar definitiva amb uns bons adoptants que els considerin un membre més de la família. Els costos són alts i necessitem la vostra col·laboració per a poder cobrir les despeses veterinàries, els medicaments, el manteniment de les instal·lacions, etc. Tot ajuda! i només 1€ al mes marca la diferència


6.461€ Recaudados

240 Teamers

Teamer desde:  29/09/2017

Protectora d'Animals de Tàrrega

La Protectora d’Animals de Tàrrega es va fundar el 1996 i és una associació sense ànim de lucre, gestionada per voluntàries. A la prote ens ocupem dels gossos i gosses abandonats i perduts de l’Urgell. El nostre propòsit és ser un lloc de pas (tristament necessari) on salvar, protegir, estimar, dignificar i aconseguir famílies adoptives per a qui han tractat amb menyspreu. Ens esforcem per recuperar somriures perduts i recomposar ànimes trencades.


14.552€ Recaudados

475 Teamers

Teamer desde:  31/07/2020

PROJECTE EMPATHIA. SANTUARIO PARA PERROS

Santuario para perros ancianos o en condiciones especiales, para que disfruten dignamente del resto de su vida, en un ambiente doméstico. Necesitamos ayuda para mantener a los más de 20 integrantes de la familia de Empathia. Gracias!