Projecte ESCOLA XXI

Teamers: 5

Recaudación: 1 €

Actualización de cómo va la causa
Roger Buxarrais, Teaming Manager, el 16/12/2020  a las 11:00h

L’actual situació de pandèmia ha provocat un retrocés en la lluita per vèncer les desigualtats socials existents en la nostra societat. Els infants són la població més vulnerable en entorns de marginalitat i és, en aquests moments, que és vital treballar conjuntament (infant, família i institucions) per a una igualtat real d’oportunitats.
És per aquest objectiu que el projecte Escola XXI esdevé més necessari que mai i, enguany, s’ha ampliat a una altra escola d’alta complexitat situada en un entorn de marginalitat. En aquests moments el projecte es realitza a 3 escoles de la província de Girona i treballa amb els infants, les famílies i el cos docent per a la prevenció de l’exclusió social de la població afectada per aquest estigma causat per la zona geogràfica de residència i pel seu origen ètnic.
En aquests darrers anys hem tingut el suport financer a través de subvencions del Departament de Benestar i Família, Educació i DipSalut Girona. No obstant, degut als efectes de la crisi econòmica que acompanya l’actual situació d’emergència sanitària, la col•laboració de la ciutadania a nivell econòmic s’entreveu que haurà de ser més important per a la continuació del projecte en un futur pròxim.
Una vegada més, gràcies pel vostre suport. Per nosaltres és molt important.

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.