ProGat Sabadell

Teamers: 216

Recaudación: 1 €

Actualización de cómo va la causa
Alicia Pineda
Alicia Pineda, Teaming Manager, el 11/01/2019  a las 13:06h

⚡SABADELL: ENS VOLEU AJUDAR?⚡

L’Ajuntament de Sabadell posa a disposició uns pressupostos participatius amb l’objectiu que la ciutadania aporti propostes per a millorar i cohesionar la ciutat.

Un any més, l’Associació Animalista Libera! i Progat Sbd., ha presentat dos projectes que giren entorn dels animals per a fomentar la seva protecció i la defensa dels seus drets.

✅TRANSformació: ANIMALS.LIKE (Animals.like)és un projecte de LIBERA! que vol oferir al públic adolescent un ventall d’ofertes de formació en eines artístiques, culturals i comunicatives per a fer de Sabadell una ciutat més respectuosa dels drets dels animals. Es desenvoluparan diferents tallers com el teatre, la fotografia, el ball o la ràdio per a crear una nova generació de transformadors/es socials.

✅SABADELL CONVIU és un projecte de Progat Sabadell (Progat Sabadell) que vol desenvolupar un programa pilot a 4 barris de la ciutat per a definir un model de colònia i millorar la convivència i sensibilització envers l’entorn. S’esterilitzarà 100% la colònia i s’instal•laran menjadores/abeuradores amb contenidors reciclats i decorats per artistes urbans.
____

➡COM PUC VOTAR?

T’han agradat les propostes? Per a poder desenvolupar-les hem de reunir els vots de la ciutadania sabadellenca. Ens ajudes a sumar? Aquí t’expliquem com:

1. Has d’estar empadronat/da a Sabadell i ser major de 14 anys. Si no ets de Sabadell, no et preocupis! Pensa si coneixes algú d’allà i passa-li el link. I sinó comparteix a les teves xarxes socials.
2. Entra a la plataforma Decidim Sabadell (decidim.sabadell.cat/), ves al apartat Registra’t (https://decidim.sabadell.cat/users/sign_up) i omple les teves dades.
3. Entra a https://decidim.sabadell.cat/…/pressupost…/f/68/proposals/76 i vota TRANSformació i entra a https://decidim.sabadell.cat/…/pressupost…/f/68/proposals/56 i vota SABADELL CONVIU de Progat Sabadell. Has de votar entre els dies 8 i 21 de gener del 2019.

Gràcies per la teva ajuda!!!

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: