BOMBERS SOLIDARIS

Teamers: 334

Recaudación: 1 €

Actualización de cómo va la causa
Alex Monton Carrillo
Alex Monton Carrillo, Teaming Manager, el 30/12/2018  a las 12:16h

Com ja es tradició tornem a engegar la campanya de recollida de joguines. Aquest any, ho ampliem a regals per la gent gran.
La campanya infantil en suport de Creu Roja Joventut, en aquest link podeu veure mes informació: http://www.lajoguinaeducativa.com/ , l'any passat es van repartir 68.000 joguines a 25.000 infants en risc de vulnerabilitat. Com sempre les edats mes difícils son dels 10 als 14 anys, a les tendes de jocs podreu trobar una gran varietat per aquestes edats.
La novetat d'aquest any son els regals per la gent gran, ens unim a la campanya de la Federació d'Entitats del Clot i Camp del Arpa que te una llarga tradició. Cada any visiten als avis i avies que els indica serveis socials que estan en situació de soledat i els hi porten un detall (un mocador, un joc de colonia i sabons, joc de maquillatge, sabatilles, rellotges, radios, llibres, bufandes, ... ) i passen una estona amb aquestes avies. Es una experiència molt enriquidora i podeu participar, si voleu, escribint un correu a bomberssolidaris@gmail.com , cada any s'atenen uns 100 avis i avies i normalment van curts de regals aixi que mirarem de donar un petit impuls.

Moltes gracies a tothom per col·laborar com cada any tant els que ho fan de manera individual com aquells torns que s'organitzen amb la cantina. Des de Bombers Solidaris hem destinat 1000€ del teaming (l'€ mensual de donatiu que molts col·laboreu) a comprar joguines i regals per gent gran, i aixi la nostra aportació farà mes goig. Ara falta que vosaltres acabeu de plenar les taules!

També aprofitem aquest post per anunciar la festa de Reis al parc de Llevant (c/Castella 6, poblenou), que serà el dia 3 de Gener a partir de les 16:30h. Hi haurà espectacle de pallassos, es podrà pujar a algun camió de bombers nou i veure algun d'antic, també hi haurà xocolata i xurros a bon preu i podreu comprar samarretes i buffs de Bombers Solidaris. L'entrada es gratuïta, tot i que demanem que si podeu porteu una joguina nova.

Que tingueu tots i totes unes bones festes.
Bombers Solidaris

www.teaming.net/bomberssolidaris (Feu difusió entre familiars i amics i aprofiteu per entrar ara i demanar el certificat fiscal, hisenda us tornarà 9€ dels 12€ ! )

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: