BOMBERS SOLIDARIS

Teamers: 336

Recaudación: 1 €

Actualización de cómo va la causa
Alex Monton Carrillo
Alex Monton Carrillo, Teaming Manager, el 23/01/2018  a las 19:02h

Hola a tots i totes,

Faig un petit resum de com ha anat l'any i de que esperem per l'any que ve.

Aquest any la guardiola solidaria ha recollit quasi 3000€, que s’han repartit entre els 4 projectes que subvencionem, 3a milla nàutica, ASL-EREC, Campanya de Reis, i Bossa d’Emergències (en espera de ser utilitzat).
S’ha participat a les campanyes del Banc de Sang, s’ha col·laborat en la venda de calendaris infantils i d’època, s’ha fet la recollida d’aliments amb 1221Kg recollits i uns 20 voluntaris els dies posteriors, s’ha fet la recollida als parcs i a la festa de reis de joguines per la creu roja, i s’ha fet el disseny de la samarreta i el body de “Petits Bombers” per recollir fons extres.

Comencem l'any amb una proposta que està per tancar de col·laborar amb una fundació per tal fer una visita als nens i nenes amb tractament per càncer.

Anirem informant sobre les novetats per aquest canal, però si voleu estar al dia, feu seguiment al facebook i al instagram.

Moltes gracies a tothom per seguir col·laborant i per difondre el grup entre amics, amigues i familiars!

Ah, si voleu que "hisenda" us retorni el 75% de les donacions (9€ dels 12€), heu de demanar el certificat fent login al Teaming i omplir les dades fiscals si no ho vau fer l'any passat. Aprofiteu i canvieu la tarjeta de credit per un compte bancari que cada mes cauen 5-6 teamers per tarjeta caducada :(. GRACIES!!!

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: