BOMBERS SOLIDARIS

Teamers: 336

Recaudación: 1 €

Actualización de cómo va la causa
Alex Monton Carrillo
Alex Monton Carrillo, Teaming Manager, el 09/05/2017  a las 13:27h

Hola a tots i totes,
us teníem una mica abandonats, des de desembre que no dèiem res.
Us informem breument de tots els projectes que aquest 2017 finançarem amb els diners de la guardiola i de les iniciatives que tenim com a grup i que no requereixen diners. Si voleu mes informació, recordeu que tenim un facebook – Bombers Solidaris, o podeu revisar el document actualitzat aquí a la web del Teaming.

Reis 2017 – Durant el nadal es van recollir 175 joguines als parcs de bombers, i el dia 2 a la festa dels reis es van recollir uns 100 regals mes. Encara queden per obrir les guardioles amb els donatius que va fer la gent, que aniran destinats a Reis 2018. De la bossa d’aquest any aportarem almenys 625€ mes al projecte (si ningú es dona de baixa).

ASL-EREC – Refugiats – El projecte de l’EREC a Grècia ha anat variant molt per causes polítiques, us passo un tros del últim comunicat que van fer sobre aquest tema.

“Els darrers mesos el govern grec ha assumit les seves responsabilitats en l’afer i si bé l’atenció que reben els refugiats potser no és òptima, és la mateixa que rep qualsevol ciutadà grec.
Al mateix temps que ha donat resposta a les necessitats bàsiques dels refugiats, ha endurit les condicions de les ONG de fora de Grècia per intervenir.
Per tot això, perquè les necessitats que vam detectar fa mesos ja són en bona part resoltes i perquè el govern grec vol que siguin les associacions gregues les que atenguin els refugiats, ASL-EREC ens hem retirat de Grècia i estem estudiant nous projectes a països que també han rebut centenars de milers de refugiats especialment per culpa de la guerra a Síria.”

Així que nosaltres seguirem fent aportacions a aquest projecte. Concretament 1125€ aquest any (4 mesos i mig) si mantenim els teamers.
3a Milla Nàutica (fotografia adjunta) – Aquest any la tercera milla nàutica organitzada per la secció de natació de la ACE de Bombers de Barcelona espera recollir tants diners com l’any passat que van aconseguir 9600€. Nosaltres de la guardiola solidaria aportarem la recaudació de 2 mesos i mig, 625€ i a mes sumarem una part dels 250€ que ens van donar els companys de les 24h de Montmelo de Bombers Barcelona. 80€ mes.
Si voleu informació d’aquesta activitat que es farà el dia 2 de Juliol al Bogatell, aquí teniu un link.
http://acebombersbcn.cat/seccions/natacio/bloc-de-natacio/item/540-iii-milla-n%C3%A0utica-solid%C3%A0ria-bombers-de-barcelona
La inscripció son 10€ i pots fer inscripció solidaria (sense participar).

Bossa d’emergències – Aquest any hem creat una bossa econòmica d’emergències per si en algun moment de l’any es produeix alguna catàstrofe humanitària que necessiti una injecció urgent de diners. De moment serà modesta, “nomes” 625€ (2 mesos i mig), si aconseguim ser mes teamers podrem anar augmentant aquesta xifra.

Donacions de sang: Aquest mes d’Abril vam organitza una donació de sang dins del cos de bombers, vam aconseguir “nomes” 26 donacions, però vam agafar experiència per fer-ho millor d’aquí uns mesos. Aquesta es una activitat que anirem realitzant almenys 2 cops al any.
Busquem un projecte amb gent gran: Entre els membres de Bombers Solidaris hi ha la inquietud de mirar d’ajudar d’alguna manera a alguna entitat que treballa amb gent gran que esta sola o que te necessitats especials. Si coneixeu alguna entitat que treballi en aquest camp us agrairíem el contacte i miraríem quines son les necessitats que tenen i que podem oferir nosaltres com a bombers i persones.

Be, això es tot per ara.
També voldríem destacar que hem renovat la imatge de la entitat amb un logo nou propi que ens agrada força, son dos mans unint una manega de bombers i representa el treball en equip i la solidaritat. Esperem que us agradi.

Us animem a que feu difusió del grup entre els vostres familiars i amics, portem tot el 2017 rascant els 250 socis i reviseu la caducitat de la vostra tarja de crèdit, si caduca renoveu les dades a la web !

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: