BOMBERS SOLIDARIS

Teamers: 334

Recaudación: 1 €

Actualización de cómo va la causa
Alex Monton Carrillo
Alex Monton Carrillo, Teaming Manager, el 15/07/2022  a las 17:13h

El passat dissabte 2 de juliol l’ACE va organitzar la VI Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona.
Aquest any la Milla ha anat dirigida a Impulsa't. Aquesta associació d’àmbit estatal representa les persones afectades per la Distròfia Muscular Congènita per Dèficit de Merosina (DMC1A-LAMA2). Una malaltia minoritària que afecta a 1 de cada 100.000 persones i actualment no té cura.

Abans de la sortida el soci de l’ACE i gran col·laborador de totes les edicions de la milla, Pep Ribas, juntament amb l’equip de la Milla Eva Brescó, Emili Roura i l’Aleix Elias, va fer entrega del taló a Pau Martí, vice-president de l’Associació. En total es van aconseguir 8.990 euros gràcies a les 600 nedadores i a les nombroses col·laboracions que van fer possible aquesta sisena edició de la Milla Nàutica Solidària Bombers de Barcelona.

Bombers Solidaris ha aportat 1000€ que provenen d'aquest Teaming (es 1 dels 4 projectes que financem) Vam afegir tambe 580€ dels beneficis de les vendes de merchandising d'aquell dia.

Un cop acabada la travessa i com cada any es va fer el sorteig d’experiències i materials gràcies als patrocinadors.

Des de l’organització donem les gràcies a totes les col·laboradores, voluntàries i nedadores que amb el seu temps i esforç, han fet possible que aquesta cursa sigui 100% solidària.

Podeu veure la noticia a BTV
https://cdnapisec.kaltura.com/index.php/extwidget/preview/partner_id/2346171/uiconf_id/42600891/entry_id/1_es9bnr10/embed/dynamic

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: