Comentario
Santi Perez
Santi Perez, Teamer, el 02/08/2020  a las 08:37h

Visita familiar a la Protectora

A totes les famílies amb infants i/o joves de 4 a 14 anys us animem a participar a la visita familiar al refugi de la Protectora que tindrà lloc el dissabte 22 d’agost a les 10h del matí, amb una durada prevista d’1-1,5h aprox.
Les nostres voluntàries de l’equip escoles, us realitzaran una xerrada introductòria per situar-vos sobre la tasca de l’associació (origen, funció, el dia a dia al refugi, etc.) per a després aprofundir en aspectes relacionats amb la tinença responsable d’animals i el tracte positiu envers ells, així com fomentar la vostra participació activa en la defensa dels seus drets.

Posteriorment, realitzareu la visita guiada a les instal·lacions de la Protectora que us permetrà veure els gossos i gats que s’hi allotgen, així com altres espais del refugi (on dormen els gats, on mengen i passegen els gossos, la recepció del centre, etc.) i comprendre com funciona el refugi. Les famílies també podreu conèixer de prop la tasca de la Protectora per la rehabilitació -tant física com emocional- dels animals abandonats, per donar un futur de major qualitat al màxim d’animals possible i la recerca d’una nova llar per a tots ells. Alhora que se us motivarà a crear noves iniciatives per difondre la tasca de la Protectora. Durant el recorregut s’explicaran també anècdotes i es podran respondre els dubtes i curiositats que es generin entre els assistents.

La visita finalitzarà amb un temps d’esbarjo per estar amb alguns dels gossos del refugi i acariciar-los, jugar amb ells, conèixer-los una mica més, etc.

A més, tots els que ho desitgeu podreu adquirir, com a record de la visita, articles solidaris de la Protectora.

Aquesta activitat educativa té un cost, en concepte de donatiu, que varia segons l’edat dels participants:

· menors de 4 anys: gratuït

· de 5 a 12 anys: 4€

· a partir de 13 anys: 8€
(Per socis, minisocis i padrins de la Protectora aquesta activitat és gratuïta).

Tots els diners recaptats serviran per poder ajudar a costejar les despeses per a poder canviar les portes i finestres dels patis dels gats del refugi. Per tal de que estiguin més calentons a l’hivern i evitar que es posin malalts.

Les famílies interessades cal que us inscriviu al següent formulari en línia que trobareu clicant l'enllaç: (per confirmar que heu enviat la sol·licitud correctament, rebreu un correu electrònic que es generarà automàticament amb la còpia del formulari que heu enviat omplert). Data límit d'inscripció: 19 d'agost.

https://bit.ly/visita-familiar-protectora-22-8-20

I, en els propers dies, us enviarem un email de confirmació de la vostra reserva amb les dades per a fer el donatiu (per transferència bancària o Paypal).

Els gats i gossos del refugi us esperen!

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: