Actualización de cómo va la causa
Meritxell Cardús Vilargunté
Meritxell Cardús Vilargunté, Teaming Manager, el 13/12/2019  a las 09:18h

Una nova cara per a la consulta veterinària del refugi

El nostre projecte de Teaming es definiria com una iniciativa que construeix pedra a pedra un espai més apte, adequat i equipat per als animals del refugi. Mitjançant l’aportació mensual d’un euro per part de cadascun dels nostres teamers, podem recopilar recursos i destinar-los a allò que més ho requereix. Amb l’ajuda de tots els qui hi contribueixen periòdicament, estem molt orgullosos de presentar el nou projecte: la reforma de la consulta veterinària de la protectora.

Fins ara, l’espai destinat a la consulta veterinària ha fet la seva funció, però mancava millores que podien donar llum i vida a l’espai. En l’aspecte pràctic, ha hagut de conviure amb obstacles com ara una instal·lació d’aigua calenta i freda per separat i de difícil graduació tèrmica. Així mateix, la pintura s’ha anat escrostonant, el sostre mostra taques d’humitat i les rajoles de les parets sovint es desenganxen.

Ara, l’objectiu ha estat donar una nova cara a aquest espai que sovint és el de benvinguda, el primer indret en què es troba un animal en entrar al refugi. És el cor del refugi, on la feina de rehabilitació física i psicològica dels animals pren forma i on els adoptants sovint tenen la possibilitat d’interactuar per primera vegada amb les seves futures o potencials mascotes. Així doncs, hem buscat crear un espai més agradable i relaxant per calmar els animals i millorar l’espai que també es destina al procés d’adopció.

Avui, la Protectora té uns 240 teamers que aporten 1 euro mensual, el que ens ajuda a fer guardiola per poder portar a terme projectes com aquest, de gran valor per al refugi i els seus habitants. Mentre anem sumant al calaix, seguim donant les gràcies a tothom qui ho fa possible amb el seu gra de sorra, que ja ens ha permès recaptar els 2.000 € que es requerien per finançar aquest projecte i molts d’altres que beneficien els gats i gossos que hi passen un temps i, alhora, totes les persones que hi estan en contacte, com ara els treballadors, els voluntaris, les visites i, per descomptat, els adoptants.

Moltes gràcies a tots que ho heu fet possible!!

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: