Comentario
Meritxell Cardús Vilargunté
Meritxell Cardús Vilargunté, Teaming Manager, el 25/06/2019  a las 12:07h


Benvolguts,

Us informem que el proper diumenge 30 de juny farem una nova edició del MERCAT DE LES PUCES! Aquest cop ens trobareu al propi Refugi de la Protectora d’Animals de Sabadell, hi serem d’11 a 14h.

Què hi podreu trobar?

- Objectes de segona mà, com joguines, articles per la llar, bolsos, bijuteria... Tots són donatius de simpatitzants de la Protectora, de manera que el preu íntegre va destinat als animals del refugi.

- Articles de marxandatge de la Protectora: tenim nous articles (nous models de tasses, llapis, bolis...) i els ja habituals com les samarretes, clauers, bosses...

- Informació de la Protectora: com adoptar, com fer-se soci o minisocis, altres maneres de col·laborar, com posar una guardiola al vostre establiment o adjuntar informació del vostre establiment relacionat amb animals en el kit de l’adoptant, etc.

A més, es realitzarà un TALLER INFANTIL DE JARDINERIA: "planta el teu esqueix", per a que els més petits de la família puguin participar i ajudar d’una manera més divertida i original.

Com?

- Venint al refugi per ajudar-nos a fer esqueixos de plantes aromàtiques per ajudar a allunyar els mosquits dels gats i gossos del refugi, i així fer prevenció de greus malalties com la Leishmània.

- No cal inscripció prèvia, podeu venir al refugi d'11 a 14h, i serà un plaer que els pares, mares, tiets, avis... us quedeu amb els petits per ajudar-los i compartir aquesta matinal plegats.

- És un taller gratuït.

Us hi esperem!
I us animem a que ens ajudeu a fer-ne difusió entre els vostres contactes!

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: