Comentario
Meritxell Cardús Vilargunté
Meritxell Cardús Vilargunté, Teaming Manager, el 21/05/2019  a las 12:56h

Continuem amb la campanya "ENS FEM SOCIS?" que la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell va llançar el passat mes d'octubre. Està destinada a trobar més socis que ajuden a mantenir la nostra protectora que porta 40 anys treballant per als animals abandonats a Sabadell i que necessita més gent compromesa per poder seguir existint.

Per això, celebrarem una nova "Jornada del soci" el proper diumenge 26 de maig a la Plaça Dr. Robert de Sabadell de 11-13.30h, a la qual convidem especialment als que ja sou socis per agrair-vos la col·laboració que ens brindeu, i esperem que aquest dia s'uneixin més amants d'animals a la nostra associació per mantenir les instal·lacions de la protectora funcionant en els propers anys.

És una jornada informativa i de conscienciació, en la qual explicarem alguns casos concrets del refugi, donarem a conèixer el que fem amb l'ajuda de tots vosaltres i projectarem imatges i vídeos dels nostres animals perquè els conegueu més de prop. També ensenyarà la nostra educadora canina com treballa amb els gossos que arriben amb problemes de comportament, i farem la tradicional desfilada amb alguns d'ells. Adjuntem el programa.

Tots els socis que vindran al nostre estand tindran un petit reconeixement i a més us podeu apuntar per un matí de portes obertes al refugi.

Us convidem a tots a la Plaça Dr. Robert el diumenge 26 al matí !!

I si ja ets soci, t’animem a ajudar-nos a difondre aquesta campanya amb el nostre díptic i formulari entre els teus contactes. ¡¡Els nostre peluts t’ho agraeixen!!

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: