Comentario
Meritxell Cardús Vilargunté
Meritxell Cardús Vilargunté, Teaming Manager, el 14/03/2019  a las 09:31h

El proper dissabte 16 de març farem una nova edició del MERCAT DE LES PUCES! Ens trobareu a la Pl. de l’Imperial de Sabadell, hi serem d’11 a 20h.

Què hi podreu trobar?

Objectes de segona mà, com joguines, articles per la llar, bolsos, bijuteria... Tots són donatius de simpatitzants de la Protectora, de manera que el preu íntegre va destinat als animals del refugi.
Articles de marxandatge de la Protectora: tenim nous articles (nous models de tasses, llapis, bolis...) i els ja habituals com les samarretes, clauers, bosses...
Informació de la Protectora: com adoptar, com fer-se soci o minisocis, altres maneres de col·laborar, com posar una guardiola al vostre establiment o adjuntar informació del vostre establiment relacionat amb animals en el kit de l’adoptant, etc.

També, us ho podem embolicar per regal per només 1€ més!

Tots els diners que recollim, sigui en l'adquisició d'objectes de segona mà, marxandatge i donatius els destinarem a costejar les hores d’educació canina pels gossos del refugi.

A més, tindrem la visita de 4 gossos del refugi que busquen una família que els adopti. Passejaran acompanyats dels nostres voluntaris per la plaça de l’Imperial, la Rambla i carrers del rodal.

Veniu a conèixer-los!!!!

*Matí: d’11:30 a 12:15h aprox. - Vindran la Peggy i l’Edison

*Tarda: de 16:30 a 17:15h aprox. – Vindran la Dama i el Napoleó

Us hi esperem!


I serà un plaer si ens ajudeu a fer-ne difusió entre els vostres contactes!

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: