PROTE OSONA

Teamers: 257

Recaudación: 1 €

2 comentarios
Comentario
PROTE OSONA Associació i defensa dels animals d’Osona
PROTE OSONA Associació i defensa dels animals d’Osona, Teaming Manager, el 16/10/2017  a las 13:31h

Bon dia i bona setmana a tots i totes els i les teamers que col.laboreu amb nosaltres! Avui hem fet un traspàs dels donatius acumulats, que ens serviran per pagar les factures que es van generant en l'atenció als animals rescatats. Durant la setmana publicarem la info dels gossos o gats que hagin pogut ser atesos gràcies a la vostra col.laboració! el dissabte 14/10/17 varem haver de portar d'urgència un dels iaions del refugi, en Boss, que feia dies que no estava massa fi, li varem poder fer analítica completa i valorar la seva insuficiència cardíaca que fa temps es va diagnosticar. Pel que sembla amb medicació i molt de carinyo es recuperarà el suficient com per poder tornar a disfrutar de les passejades. Agraïm moltissim els vostres donatius, ja que sense ells no serien possible ni la meitat de les actuacions que fem, i que tot i que moltes vegades acabem pagant de la nostra butxaca, tenir un recurs com els microdonatius ens dona un marge de tranquilitat que no té preu! Salut per tothom i seguirem informant!!!

M. Dolors Vinyet Benito, Teamer, el 16/10/2017  a las 15:22h

Si mai necessiteu una mica més del què donem, no dubteu en dir-ho per aquest mitjà i us ajudarem amb el què bonament puguem.

PROTE OSONA Associació i defensa dels animals d’Osona
PROTE OSONA Associació i defensa dels animals d’Osona, Teaming Manager, el 20/10/2017  a las 09:49h

Moltes gràcies M.Dolors, en principi quan fem alguna recol.lecta especial destinada a algun cas en concret ho pengem a les xarxes socials com al facebook o instagram, de totes maneres potser també ho anunciariem per aqui. Agraïm molt els vostres donatius!!!

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: