SQAnimàlia

Teamers: 89

Recaudación: 1 €

Comentario
Ester Garcia Antolí, Teaming Manager, el 31/01/2016  a las 02:06h

Hola teamers!

Moltes gràcies per haver triat aquest grup i formar-ne part.

SQAnimàlia és una associació sense ànim de lucre creada per ajudar els gats abandonats de Sant Quirze del Vallès. El seu principal objectiu és controlar i cuidar les colònies que hi ha pel poble i mantenir el refugi, on hi ha més de 200 gats!

Cada dos dies els voluntaris porten pinso i aigua a més de 20 colònies del poble. A més a més, posen gàbies trampa amb l’objectiu de fer una revisió veterinària, esterilitzar i portar al refugi els gats que hi entren per tal d’evitar que el seu nombre creixi de manera exponencial.

Per poder mantenir el refugi, hi ha voluntaris que van cada dia a netejar la sorra, les casetes, alimentar els gats i si cal, portar al veterinari aquells que ho necessiten, entre d’altres tasques.

També oferim l’oportunitat d’adoptar un gat, sempre i quan se’l quedi una família responsable adequada a les necessitats de l’animal.

Sabíeu que setmanalment es necessiten 200 kg de pinso per mantenir els gats del refugi? A part, cal alimentar els gats de les colònies. Penseu, també, en les despeses veterinàries...

És per aquest motiu que a més d'agrair-vos que hagueu apostat per aquest grup, us demanem un petit favor: el podríeu difondre entre les vostres amistats? Només així aconseguirem que ens conegui més gent. Necessitem la vostra ajuda!

Ens acomiadem de vosaltres amb una fot del refugi on els gats gaudeixen d’un dia assolellat.

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: