Actualización de cómo va la causa
EL CAU AMIC - Sant Cugat La Floresta Valldoreix Les Planes
EL CAU AMIC - Sant Cugat La Floresta Valldoreix Les Planes, Teaming Manager, el 14/01/2021  a las 16:37h

La causa realment no ha variat, per això conservem l'enunciat del projecte. Si que s'han incrementat les despeses, doncs hi ha moltes colonies de gats i no sols això, alguns gossos arriben malalts o si es fan vellets al Cau necessiten veterinari i de vegades cirurgia, i això son molts diners, que procurem anar pagant de mica en mica. NECESSITEM SOCIS! Qui pugui que se'n faci, la quota és voluntaria, mensual, trimestral o anual, o aportació única en el moment que sigui possible.
Fer-se Teamers també és una ajuda que, si som molts, fa una bona mensualitat, que ens permet liquida alguns deutes puntualment.
Ara som 142 actius. De vegades me'n faig creus que hi hagi tants teamers per un projecte d'animals, que hi ha gent que ho considera superflu. Som una petita protectora, però realment protectora, moltes vegades penso que precissament de gossos que ja ningú vol i se'ls cuida amb tot l'amor que els voluntaris els poden donar. Passejos, banys al riu, medicació, en fi, s'ho mereixen perquè ells no volien aquesta situació. Alguns s'han fet vellets al Cau, o sigui que podem dir que en part tenim un sector geriatric.
Si pots fés difussió, perquè mensualitats de 140 € + ó - al mes no hi ha cap soci que ho pugui fer, i això és realment la unió de molts que suposa aquest ingrés important. Tenim nova web (encara en vies de construcció però ja activa): el nom el mateix www.cauamic.cat
El correu electrònic per informació és info@cauamic.cat
Anima't! Fes-te soci!

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: