1 comentario
Actualización de cómo va la causa
EL CAU AMIC - Sant Cugat La Floresta Valldoreix Les Planes
EL CAU AMIC - Sant Cugat La Floresta Valldoreix Les Planes, Teaming Manager, el 17/07/2020  a las 18:34h

Cau Amic segueix molt bé, amb voluntaris de fa anys i també de nous. El Tresorer porta molt bé la part econòmica i organització d'actes, juntament amb la Presidenta, Rose Marie Marqués, Francesc, i els voluntaris que disposen del temps en el moment d'organitzar-los.
Francesc porta directament bona part de les adopcions i rescats d'animals extraviats quan ens arriba la petició, i sempre ho pasem també a facebook del Cau i a Perros de La Floresta.
Sempre es necessiten diners per medicaments, tractaments clínics, pinso... etc. Tenim col·laboradors importants, com Jardiland que té un container a la botiga per qui vol fer donació de pinso o el que sigui i pasem quan ens avisan que està ple, així com d'altres, per exemple Socis Protectors, donacions directes de No Socis..., en fi, Cau Amic pot ajudar als peluts gracies a tots nosaltres i vosaltres!
En aquest moment tenim recollits més de 2000 € amb Teaming, que en farem l'ingrés al compte del Cau el dia 26 d'aquest mes. ES EL RESULTAT DE 140 TEAMERS, o sigui que en aquest moment entren al Cau 140 € mensuals - que no està gens malament - GRÀCIES GRÀCIES!
SEGUIU SI US PLAU! i no dubteu a posar-vos en contacte amb El Cau per quantes informacions necessiteu: info@cauamic.cat - i també FRANCESC. 646 13 50 25

EL CAU AMIC - Sant Cugat La Floresta Valldoreix Les Planes
EL CAU AMIC - Sant Cugat La Floresta Valldoreix Les Planes, Teaming Manager, el 17/07/2020  a las 18:35h

Ajudeu-nos a aconseguir nous Teamers!

Este foro sólo es para los Teamers y Teaming Managers del Grupo.
Para poder comentar: